2777
2789
عنوان

دلم گرفته. بچه...

181 بازدید | 20 پست

دیگه از حسام خسته شدم,شادیم یک روزه شده  . همش دلم میگیره یه دفعه بغض میکنم. اشکام بی اختیار میریزه . از خدا ناراحتم از امام رضا ناراحتم . دوست دارم فریاد بکشم داد بزنم .چرا خدا بامن اینطوری میکنه.بخدا دیگه خسته شدم نمیدونم دارم تقاص چیو پس میدم .نبود بچه تو زندگیم یک خلا جبران نشدنی رو ایجاد کرده. تو رو خدا بگید چکار کردید بچه دار شدید .

یاد روزای خودم افتادم 😭😭😭خیلی سختی کشیدم اما خدا خواست و شد،،،،، تاپیک معجزه باردار شدنمو بخون عزیزم بدردت میخوره 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت ناامید نشو.ایشالا که هرچه زودتر باردار بشی.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

ای جانم

چی بگم که این فقط حکمت خداس 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منم بعضی وقتا اینجوری میشم کاریش نمیشه کرد فقط صبر

میترسم بیماری روانی بگیرم. کنترل اعصاب برام واقعا سخت شده . هرچی خودمو میخوام سرگرم کنم نهایت دوساعت میکنم وقت خودمو پر کنم باز فکرای منفی میاد تو سرم

عزیزم😔من تو اطرافیانم چند مورد دیدم زمانی که بیخیال بچه شدن و تو ارامش زندگی کردن یهو بچه دار شدن.با اینکه قبلش کلی دوا درمون کردن.استرس و غصه هورمونایی ترشح میکنه که مانع بارداری هست

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
۳ساله

وا 3 سال که چیزی نیست.دخترعمه شوهر من بعد از 16 سال بچه دار شد ولی هیچ وقت ناامید نبود.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

خانما باردارم

حساس شدم احساس میکنم شکهرم اخلاقش عوض شده بهشم گفتم 

چقد بدشانسم

انقد گفت بچه مبخام حالا هم اخلاقش اینطوری

انگار فهمیده بچه هست خیالش از بودنم راحته دیگه

یک عدد مامان که عاشق بچه هاشه

والا نمیدونم اعتقاد داری یا نه ولی بذار بگم . من یه پسر دارم و یکسال اقدام بودم برای دومی و نمیشد . 

من یه مدت نماز باطل السحر میخوندم برای حل شدن یه مشکلی. 

یه شب خواب دیدم رفتم پسرمو از تو ماشین بردارم دیدم کنارش یه بچه کوچیکتر رو صندلی ماشین افتاده کنارش هم یه گربه نشسته که انگار مریضه و موهاش ریخته روی بچه . تا منو دید فرار کرد از پنجره رفت. اثر اون نماز بود بلافاصله بعدش فهمیدم باردارم.توی خواب شاید بدونی که دیدن حیوانات به معنی جن یا وجود جادو هست. 

سلام چند وقته ازدواج کردین؟ من خودم ۷سال تجربه نازایی رو داشتم شکر خدا حالا دوتا بچه دارم نا امید نش ...

۷ سال خیلی طولانیه من دوساله اقدامم به این حال و روز افتادم مطمئنم اکر ۷ سال بشه مرده ای متحرک بیشتر نیستم

وا 3 سال که چیزی نیست.دخترعمه شوهر من بعد از 16 سال بچه دار شد ولی هیچ وقت ناامید نبود.

خوش بحالش صبرش زیاد بوده. من دیگه نمیتونم صبر کنم . ۳ سال رقمش کمه ولی برای انتظار واقعا زجر آوره