2777
2789
عنوان

کیا خواب دیدن بچه دارن

1374 بازدید | 38 پست

هرکی خواب دیده بچه داسته یا خامله است تعریف کنه تعبیرش چی بود؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

من دیدم و اطرافیانم دیدن یه پسر تپل خوشگل دارم خودمم دیدم همون پسرو ولی هی میزدنش یا از دستم نیوفتاد آخرشم باردار شدم ولی ۳ماهم بود سقط شد

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مجردم و خواب زایمان و حاملگی دیدم تعبیر خاصی نداشته 

چون خواب بعد از اذان صبح تعبیر نداره و من همیشه تا اذان صب بیدارم

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️

من زیادم دیدم یه بار حامله بودم بچمم بدنیا اورده بودم دختر بود😍

یه بار دیگهم چن روز پیش خواب دیدم بازم یه دختر کوچولو موچولو قیلفش کپی باباش مث منو باباش موفرفری 😍

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

من هروقت خواب دیدم باردارم پول اومده تو زندیگم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

من خواب دیدم اسم پسرم امیر حسین بود باید اسم بچمو امیر حسین بزارم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من دیدم بچه دارم شیرم بهش میدادم

خوب بعدش چی شد حامله شدی؟

منم زیاد خاب بچه میبینم هم خودم هم شوهرم ک حامله هستم می رم بیمارستان زایمان میکنم یه بچه خوشگل خدا بهم میده..ولی هر ماه پریود میاد 

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..

قط باید از شنبه✅ شروع بشه و تا 40 روز خونده بشه هر کسی این ختمو برداشته روز دوم و سوم بهش رسیده😍

🌸شنبه=سوره حشر

✨یکشنبه=سوره حدید

🌸دو شنبه=سوره صف

✨سه شنبه=سوره تغابن

🌸چهار شنبه=سوره اعلی

✨پنج شنبه=سوره اسراء

🌸جمعه=سوره جمعه

میتونی از همین امروز که میشه شنبه شروع کنی ان شاءالله به حاجتت برسی.سوره ها به ترتیب روز میخونی روزی یکبار (یعنی تا چهل روز طبق این لیست روزی یک بار سوره خاص اون روز رو که گفته بخوانید )

ان شاءالله حاجت گرفتی مارو بی خبر نزار 🙏

📢عزیزان سوره اسراء سجده واجب نداره پس خانمها که عذر شرعی هم داشته باشین میتونن تلاوت کنن با وضو رو به قبله

✨💫 تسبیح روز #شنبه 💫✨

❣️بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ❣️

سُبْحَانَ الْإِلَهِ الْحَقِّ سُبْحَانَ الْقَابِضِ الْبَاسِطِ

سُبْحَانَ الضَّارِّ النَّافِعِ سُبْحَانَ الْقَاضِي بِالْحَقِّ سُبْحَانَهُ وَ بِحَمْدِهِ

سُبْحَانَ الْعَلِيِّ الْأَعْلَى سُبْحَانَ مَنْ عَلَا فِي الْهَوَاءِ سُبْحَانَهُ وَ د