2777
2789
عنوان

تو بارداری خواب بچتونو دیدین؟

133 بازدید | 8 پست

من باردارم و خواب بچمو دیدم ... قیافش قشنگ یادمه ک تو خواب چ شکلی بود میخام بدونم کسی بوده ک تاحالا خواب دیده و بچش همون شکل ک تو خواب دیده شده

من خدا رو دارم 🤗

منم خوابشو دیدم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو شوهرم خیلی میبینیم خوشگله تو خاب خیلی .حالا ۴ ماه دیگه معلوم میشه قیافش

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

اره هنوز جنسیتشم نمیدونستم خواب دیدم یه دختر موفرفزی سبزه دارم ولی خیلییی خوشگله بعد از جلوی موهاش یه دسته از موهاش سفیده بقیه موهاش مشکی و فرفری.ولی وقتی دخترم به دنیا هاومد دیدم یه دخترسفیییید دارم با موهای لخت و یکمیم بور