2777
2789
عنوان

مامانای گل یه لحطه میایین😑💕

72 بازدید | 11 پست

سلام سلام خوبیننن

میشه از بارداریتون بگید?

بعده چند روز رابطه فهمیدید باردارید?

درد عین پریودی داشتید البته کم?!

شده ک دوروز مونده ب پریودتون بی بی بزنید منفی باشه و بعد مثبت?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه ازدواج کرده بودم بعد شوهرم قبلش گفته بود پیشگیری نداریم منم قبول کردم بعد سه روز میگفت حامله نیستی 😐میگفتم زودپزهم باشم به این زودی که نمیشه خلاصه بعد نه روز صب گفتم دلم الوچه میخواد گفت کلک حامله ای گفتم چه ربطی داره خلاصه بعدسربه سر گذاشتن رفتی عالمه لواشک و چیزای ترش بایه تست اورد تست روزدم منفی بود😕داشت دیونه میشد بعد پریودشدم نگو اون لانه گزینی هست نه پریودی تست روهم زودترزدم نشون نداد بعدی روز حالم خیلی بدبود رفتم ازمایشگاه مثبت شد شوهرم باورنمیکرد سه تاتست زدم بازم باورنمکیرد تاصدای قلبش شنید ازسونو...انشاءالله دامن همه شبزبشه...آمین

من تازه ازدواج کرده بودم بعد شوهرم قبلش گفته بود پیشگیری نداریم منم قبول کردم بعد سه روز میگفت حامله ...

ایجونم چه خاطره ی خوشگی خدا حفظش کنههههه

بله ایشالا همه ارزو ب دلا ب ارزوشون برسن عزیزم😍

لانه گزینی ک شد درد داشتی?

ن دردنداشتم کلا بی حال بودم فقط ازخواب بیدارمیشدم کنارش درازمیکشیدم لقمه درست میکرد میدادمیگفت نازتومیکشی توخون پدرت عین جت کارمیکردی هرچی میگفتم میکفت باش نازنتومیخرم بهد 2ماه فهمیدم باردارم ازپریود دومم گذشت فهمیدم لانه گزینی روپریودحساب کرده بودم ولی خیلی سختم بود بعدشم مسمویت حاملگی اوفففف نگم اگه بگم تمومی نداره کسی روهم نداشتم برام غذادرست تواینجا تنهام همه ازم خیلی دورن