2777
2789
عنوان

خانوادگی الکی شادیم 😂😂😂😂

293 بازدید | 12 پست

حالا ما هیچیم نداریما وضع مالیمونم متوسطه اما همش خوش بینیم  دیشب بابامم میگفت من عاشقه این لباس هاوایی هام لباسای شادین هیف که اینجا نمیشه پوشید شمالم که نمیشه پوشید بزار وضع مالیمون خوب شه میریم تایلند و آنتالیا  عشق و حال میکنیم  لباس هاوایی میپوشم با شلوارک حال میکنیم داداشمم میگفت ایول حاجی جاده های تایلند محاله یادم بره حالا در واقعیت ما بودجمون میرسه تا شمال بریم اونم که بخاطره کورنا دیگه نمیتونیم بریم خانوادگی دیگه دیونه شدیم انقدر مسافرت نرفتیم 😥😥😥🙁🙁🙁🙁🙁🙁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گردش گری باید از خود ما شروع شه از خونه ما شروع شه😂😂😂😂😂 خرجش یه لباس هاوایی و یه تشت اب و زاویه درست عکاسیه😂😂😂😂

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
فقد شما دیونه نشدی حاله همه ی ما همینه اما چاره ای جز تحمل نداریم حاجی

اصلا هممون خل شدیم نصفه شبی دیدیم صدای داد میاد دیدیم داداشمو خواهرم سره برد و باخت پلستیشن دارن دعوا میکنن نصفه شبی داداشم ۲۷ خواهرم ۱۶