2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 29 پست

چشمم خیلی ممنون از همتون 😘😩برام دعا کنید یه وقت خانواده شوهرم باعث نشن حسادت کنم خیلیی تبعیض قائل میشن بین خودشون اینجورین کلا

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱

اتفاقا باید خیلی خوش برخورد باشه ،خیلی خوب و صمیمی 

من و چادرم اینجوری هستیم مخصوصا با یکیشون انگار خواهریم، اگر من چیزی بخوام بگم ب خونواده شوهرم و خودم روم نشه یا درخواستی داشته باشم اون میگه جوری ک کسی نفهمه من گفتم و برعکس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجور که معلومه  استاتر غریبه😂 اه اینکارا چیه خدایی

اره من غریبم اونا فامیل و فامیل پرستن و یجورایی اهل تبعیضم هستن ..انقد جلو من از خانومیش میگن دلم خواست برم خودم بگیرمش🤨

چشمم خیلی ممنون از همتون 😘😩برام دعا کنید یه وقت خانواده شوهرم باعث نشن حسادت کنم خیلیی تبعیض قائل ...

اصلا دست و پاتو گم نکن ولی با سیاست عمل کن اولا باید همیشه شیک بپوشی موقع مهمون دعوت کردن غذا و سالاد و ابنا رو قشنگ تزیین کن با دسر و مخلفات سعی کن خوش سلیقه باشی کلا ازت حساب ببره دوری و دوستی 

اره من غریبم اونا فامیل و فامیل پرستن و یجورایی اهل تبعیضم هستن ..انقد جلو من از خانومیش میگن دلم خو ...

ببین اگه بخوای بد برخورد کنی دور از جونت گور خودتو کندی، چون میوفتی گوشه رینگ ،تنها😀😂😂

فاتحه ات خوندس  

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم😞شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه خیلی نگرانم😞

چادرم😂😂😂😂😂😂 جاری ام

من چادریم خودم سعی کردم همیشه خوب باشم..ولی بدلته منم ادمم یه وقتایی حسادت میکنم ادم نباید دروغ بگه اونم از تعریفای که جلو ادم میکنن 🥺یا همش میگن عروسسسسکه با این که خودشون میدونن دیگه در اون حدم نیست ولی خب 🥺حالا جلو من مراعات کنن انقد بد میگن دایی شوهرم اومد بود به مادرشوهرم میگفت خواهر بسه دیگه😣

چشمم خیلی ممنون از همتون 😘😩برام دعا کنید یه وقت خانواده شوهرم باعث نشن حسادت کنم خیلیی تبعیض قائل ...

ن اتفاقا وقتی تو باهاش صمیمی باشی اونا نمیتونن چیزی بگن هرچیزی هم گفتن بگو عین خواهرمه منم دوسش دارم حق دارین ،خودشون بعد مدتی میفهمن ک با هم دیگه اید

فاتحه ات خوندس    

بدجور خودم خوب میدونم🥺😩خیلی دوسش دارن یجورایی براش میمیرن مخصوصا مادرشوهرم 🥺مادرشوهرمم خوب بلده همه رو تحت تاثیر قرار بده

من چادریم خودم سعی کردم همیشه خوب باشم..ولی بدلته منم ادمم یه وقتایی حسادت میکنم ادم نباید دروغ بگه ...

بی خیال این حرفا باش خودش خسته میشه ،بگو ک فلانی عین خواهرمه و همه چیزمون باهم یکیه و این حرفا دیگه حرفی واسه مادر شوهر نمیمونه

بدجور خودم خوب میدونم🥺😩خیلی دوسش دارن یجورایی براش میمیرن مخصوصا مادرشوهرم 🥺مادرشوهرمم خوب بلده ه ...

حالاااا ببین از خرجایی که واسش میکنن بعدشم رسیدگی های که بهش میکنن بعدها هم تفاوت هایی که بین بچه هاتون میزارن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم😞شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه خیلی نگرانم😞