خانوما من و شوهرم باهم عاشق شدیم ازدواج کردیم اما کم کم متوجه ی رفتارهای عجیب شوهرم شدم اینکه با خانوما فوق العاده راحت حرف میزنه شوخی میکنه خیلی ریلکس هست.با خودم گفتم خب اشکالی ندارد بعدن دیدم خیلی چشم چرون هیزه وخیلی به اندام زنا نگاه میکنه بازم گفتم اشکالی نداره .اما دیدم خیلی توجه خاصی به زنایی که کنار خیابون تنها ایستادند یا ببخشید مورد دارن ،داره .چند بار که سوار ماشین بودیم دیدم اگه ماشین جلویی رانندش دختر باشه همش تو آینه نگاش میکنه و مستقیم زل میزنم تو چشماش. غیر مستقیم علامت میده ،گوشیش نشون میده. تو خیابون تو فروشگاه میریم همش سرش میچرخه دنبال یکی که تنهاست و مشکوکه میگرده اگه دختری توجهش جلب میکنه همش به اندام جنسیش نگاه میکنه یجوری که توجه طرف مقابل به خودش و اندامش جلب میکنه .امروز رفته بودیم تو دفتری دوتا منشی دختر داشت یعنی ی بند را به اونا زل زده بود جوریکه همه چپ چپ نگاش میکردن وقتی من رفتم پیش شوهرم ایستادم همه حتی خود اون منشیا با تعجب بهش نگاه میکردند. جلو اون دخترا همش به گوشیش اشاره میکرد به خودش به لباش دست میزد چشماش بهم میزد به اونا نگاه میکرد اینم بگم که من هم خشگلم هم اندامم خیلی خوبه،فقط ظاهرم تو خیابون خیلی سادست و اینکه شوهرمم نماز میخونه 😅😅😅
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالم ازش بهم میخوره .چیز دیگه هم بگم که خانوادش خیلی مخالف ازدواج ما بودند و از همون روز اول همش میگفتند دختر فراوونه دیگه العان صیغه هست کسی ازدواج نمیکنه همش از زیبایی زنای دیگه جلو شوهرم حرف میزدن.همش غیر مستقیم بهش میفهمونند که زن خودت تکراری شده .با ی زن جدید دیگه دوست شو .و اینکه خانواده شوهرم خبر مرگشون خیلی مذهبیند
امكان نداره اگه قبل ازدواج باهاش دوست بودين متوجه هيزي و اين رفتارا نشده باشيد. يا متوجه شدين و مثل خيليا فك ميكردين ازدواج معجزه ميكنه عوض ميشه، يا اينكه اين داستان مشكل داره و درست نيست