2777
2789

مشترک گرامی،

اعتبار مهر و وفای شما به اتمام‌رسیده لطفا برای شارژ مجدد کلمه ی دوستت دارم را به اینجانب ارسال کنید😍

با تشکر همراه ابدی شما😘

شارژ ندارم یکیتون شارژ بم بده براش بفرستم😁😁😁

منم بالاخره ی روزی♥️مامان♥️میشم 👶میشه یه صلوات برای بچه دار شدنم بفرستی؟دعای نینی سایتیا گیراسمن ایمان دارم ک یه روز این همه درد و رنج و ناامیدی تموم میشه و منم میشم یه مادر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از این لوس بازیا متنفرم؟؟؟؟😕

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

عزیز ذخیره میکنم شاید در آینده به دردم خورد😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
من فرستادم هرچی گفت اسکرین بگیریم یا بنویسم چی گفت؟ 

نه  نیاز نیست چیزی بفرستید اینجا😊😊 فقط واسه خودتون جالبه .منکه همسرم اصلا اهل پیامک زدن نیست جواب داد.کلی خوشحال شد