2777
2789

سلام ی متخصص زنان خیلی خوب میخام ،جواب سونوی آن تی بد شده ،دکتر پیش نوروزی میرم گفت برو پیش ندیم زاده ،از دیروز هی زنگ میزنم ولی هیچ کس جواب نمیده نمیدونم چیکار کنم ،کسی تاحالا پیش ندیم زاده رفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی کارش خوبه ؟؟؟الکی ترس ب جونم نمیندازه ؟؟؟

کلا دکتر خوبی، تعجب میکنم اسمش نشنیدی،  مرد، من خودم ان تی ام خوب بود ولی غربالگری دومم ریسک زده بودن آمینو دادم،  از اول هم به من گفت استرس نداشته باش هیچی نیست،  چون سن ات بالا ۳۰ ریسک زدن مطمئن بشن

شما الان باید سل فری یا آمینو بدی، چون تفسیر آزمایش که دکتر خوب و بد نداره، ان تی چند؟

خب همون دیگه باید ی دکتری برم برام بنویسه ،تازه آزمایش غربالگری ندادم هنوز ،ان تی توی هفته ی یازده و دو روز ۲/۹۰

خب همون دیگه باید ی دکتری برم برام بنویسه ،تازه آزمایش غربالگری ندادم هنوز ،ان تی توی هفته ی یازده و ...

من که تو کرج فقط اونو قبول دارم، ان تی  خیلی هم بالا نیست توکل کن به خدا، ایشالله سل فری بدی بچه صحیح و سالم باشه، من خودم ۳ روز کارم گریه بود تا جواب آمینو بیاد، الان دخترم ۱۷ ماهش صحیح سالم باهوش، فقط استرس کشیدم ، خداروشکر آمینو دادم من طاقت ۱۵ روز صبر کردن واسه سل فری نداشتم، فقط میدونی که هزینه آزمایش ات خیلی بالاست

من که تو کرج فقط اونو قبول دارم، ان تی  خیلی هم بالا نیست توکل کن به خدا، ایشالله سل فری بدی بچ ...

هم دکتر سونو هم دکتر خودم تا دیدن گفتن خیلی بالاست با اطمینان ینی اینقدر گریه کردم سرم داره منفجر میشه از درد ،خیلی سخته خداروشکر بچه ی شما سالم بوده برای منم دعا کنید 

هم دکتر سونو هم دکتر خودم تا دیدن گفتن خیلی بالاست با اطمینان ینی اینقدر گریه کردم سرم داره منفجر می ...

ایشالله نی نی شما هم صحیح و سالم، من خانمی دیدم با ان تی ۳/۵  آزمایش داد خداروشکر آزمایش اش خوب بود، 

عه چرا ؟؟؟؟میشه بگی منو گفتن برو پیش اون

به نظرم انرژی منفیه...من و همسرم اصلا حس خوب بهش نداشتیم

ته دل آدمو خالی میکنه...آدم همونطوری خودش استرس داره...

من ان تیم خوب بود ولی غربالگریم ریسک پایین بود

بعد عکس سونو ان تی رو نگاه کرد و گفت عکس بچه یه طوریه که ان تیش انگار مشکل داره 😏 حالمونو بدتر کرد!

کلا مشاوره دادنشم اصلا خوب نبود ما دوسش نداشتیم

دکتر خودم معرفی کرده بود و بهم از قبل گفته بود ممکنه بری پیش ندیم زاده طرز صحبت کردنش خیلی خوب نباشه و یه چیزی بگه بترسی ولی کلا استرس نداشته باش و بدون که چیزی نیست

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧