_مونالیزا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4553 عنوان باردارم وضربه های بچم خیلی پایینه 357 بازدید | 15 پست تازه وارد۶شدمدائم ضربه هاش زیرشکم توقسمت واژنهطبیعیه؟ازشماهم همینطوره؟ 1399/04/01 | 10:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحریگلی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 4749 به دکترت بگو. احتمالا بگه کمربند بارداری ببند. به من ماه هشت گفت ببند. لطفا لایک نفرمایید. با تشکر
_مونالیزا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4553 به دکترت بگو. احتمالا بگه کمربند بارداری ببند. به من ماه هشت گفت ببند. یعنی نبایدضربه هاش زیرشکم باشه؟
amnihan عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 2438 من الان ک وارد هشت شدم ضربه هاش پایین شکممه رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما
_مونالیزا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4553 من الان ک وارد هشت شدم ضربه هاش پایین شکممه قبلش بالاتربود؟مثلاسمت ناف؟کجابودضربه هاش؟راستش من اسباب کشی دارم وخب بخوام ونخوام یه سری کارای بسته بندی وتمیزکردن وایناانجام میدمممکنه ازکارکردن باشه؟
_مونالیزا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4553 به دکترت بگو. احتمالا بگه کمربند بارداری ببند. به من ماه هشت گفت ببند. چه خطری داره ...نشونه چیه وقای ضربه هاش زیرشکم باشه؟
سحریگلی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 4749 یعنی نبایدضربه هاش زیرشکم باشه؟ شاید مال شما مشکلی نباشه. ولی مال من پایین بود شکمم کلا. گفت کمربند ببند بیاد بالا. که اومد خدارو شکر. لطفا لایک نفرمایید. با تشکر
سحریگلی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 4749 چه خطری داره ...نشونه چیه وقای ضربه هاش زیرشکم باشه؟ اگه جنین زیادی پایین باشه درد لگن میگیری و خدای نکرده خدای نکرده زایمان زود رس. ولی بازم تاکید میکنم دکترت تسخیص میده. شاید بگه اتفاقا جاش خیلی هم خوبه و خودت حساس شدی. لطفا لایک نفرمایید. با تشکر
_مونالیزا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4553 شاید مال شما مشکلی نباشه. ولی مال من پایین بود شکمم کلا. گفت کمربند ببند بیاد بالا. که اومد خدارو شک ... ایندفعه بایدبهش بگم...فگرکردم توسونوواینااگه مشکلی باشه مشخص میشه
_مونالیزا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4553 اگه جنین زیادی پایین باشه درد لگن میگیری و خدای نکرده خدای نکرده زایمان زود رس. ولی بازم تاکی ... ببخش تازه خوندم نبایدلایکت کنممرسی عزیزم
سحریگلی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 4749 ایندفعه بایدبهش بگم...فگرکردم توسونوواینااگه مشکلی باشه مشخص میشه اگه نگفته پس مشکلی نیست. من خودم هر دفعه میپرسیدم. و تو سونو میگفتن مشکلی نیست. اما کمر بند از درد کمر تو ماههای بعدی جلو گیری میکنه. من مارک تاینور خریدم. خیلی خیلی خوبه. قبلا پیاده روی میکردم حس میکردم یه چیزی بین پامه. الان خیلی راحت شدم. لطفا لایک نفرمایید. با تشکر
serendiipity عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 915 طبیعیهیکه با پاعه خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)
serendiipity عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 915 من الان ک وارد هشت شدم ضربه هاش پایین شکممه مال شمامطبیعیهمن نمفهمم یک سری تو این سایت فقط الکی جو میدنبچتون بریچه دلیلش فقط همینه خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)
amnihan عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 2438 قبلش بالاتربود؟مثلاسمت ناف؟کجابودضربه هاش؟ راستش من اسباب کشی دارم وخب بخوام ونخوام یه سری کارای ... اره از کارکردنته احتمالا رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما
amnihan عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 2438 مال شمامطبیعیه من نمفهمم یک سری تو این سایت فقط الکی جو میدن بچتون بریچه دلیلش فقط همینه من سفالیکم رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما