2777
2789

سلام بچه هام.بچم عوق میزنه سکسکه میکنه سرفه داره موقع شیرخوردن انگار نفس کم میاره سخت نفس میکشه و شیرم نمیخوره بزور میریزم دهنش مجبور میشه قورت بده.شیرخشکیه.نفخ هم داره خودشو خیلی جمع میکنه.4ماهشه.بردمش دکتر مقدادی گفت عدم تحمل لاکتوز شیره کلی دارو نوشت فایده نکرد شیرخشکشم عوض کرده بود.بردمش پیش دکتر چندروز پیش.دکتر علی اکبر سیاری گفت حساسیت به پروتیین گاوی داره شیرخشکشو عوض کرد دارو داد باز بهتر نشده نمیدونم چیکارکنم دیگه بخدا.کسی دکتر گوارش خوب میشناسه.این دکترایی که بردم یکی از بهترین دکترا هستن ولی خوب نشدش.توروخدا یه دکتری که خوب تشخیص بده بگین ممنون

دکتر مقدادی ک عالیه تو این زمینه 

ادامه بده درمانشو زود ناامید نشو اخه گوارش زمان میبره تا بهتر شه

علایم پوستی هم داشت بچتون 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرمو میبرم پیش خانم عشرت اربابی خیلی پیره اما فوق تخصص گوارش و کبد کودکانه سرچ کن تو نت میاره

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
دکتر مقدادی ک عالیه تو این زمینه  ادامه بده درمانشو زود ناامید نشو اخه گوارش زمان میبره تا بهت ...

نه علایم پوستی هیچی.فقط  همینایی که گفتم الان دو ماهه استفاده کرده یذره خوب نشده

خوبه؟

پسر من ریفلاکس داشت بد نبود ولی من شیر خودمو میدم نمیدونم تجویز شیرخشکش چجوریه در کل من راضیم با تجربه اس

دکتر اقبال خواه

من که با یک بار ویزیت پیش ایشون مشکل نوزادم برای همیشه حل شد

خیلی با تجربه و دلسوز هستن

اینم آدرسش

بلوار اشررفی اصفهانی - بالاتر از میدان پونک - نبش بلوار کمالی - مجتمع ارمغان

۰۲۱-۴۴۴۰۶۹۷۰

تماس هم بگیری مطبش به منشی بگی وصل کنه میتونی مستقیم با خود دکتر صحبت کنی راهنمایی ات کنه

هواــے تو ، هوای دیگریست...
شما نتیجه گرفتین؟

عزیزم من شکر خدا همچین مشکلی نداشتم ولی ایشون دکتر خواهرم بودن بچگیشون میبردیمش پیش دکتر ترکمن

خواهرم مشکل یبوست شدید داشتن که خدا رو شکر برطرف شد

گفتم اگه دوست داشتین برین پیش ایشون

خیلی باهوشن

منم پسرم حساسیت به پروتئین گاوی داشت حتی خون دفع میکرد توی پوشکش

من که همیشه دعاش میکنم

توی همین سایتم سرچ کردم پیداش کردم

قبلش پیش سه تا دکتر دیگه برده بودم اما بدتر شده بود همش شیرخشک تجویز میکردن

ولی مشکل پسر من با رژیم خودم و حذف شیرخشک حل شد حتی بدون دارو

دکتر اقباد خواه بیخودی دارو و آزمایش نمیده خیلی باتجربه است

هواــے تو ، هوای دیگریست...