2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیابون باب همایون،همه ی تیپ ی اقا رو داره،خودت ک تهرانی خبر داری دیگه.البته از قیمتش خبر دارم ک میتونه گرون باشه.اما خب جنسشون عالیه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
خیابون باب همایون،همه ی تیپ ی اقا رو داره،خودت ک تهرانی خبر داری دیگه.البته از قیمتش خبر دارم ک میتو ...

امامزاده حسنم دیدم.خودت کجایی تا بهتر راهنماییت کنم

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
[QUOTE=142276848]امامزاده حسنم دیدم.خودت کجایی تا بهتر راهنماییت کنم[/QUOTEخودم اومدم تهران چند روزه

منظور این ک کجای تهرانی تا اونجا ک مسیرش برات راحته بهت بگم بری.برای دامادی میخوایی؟؟

از شهرستان اومدی؟میپرسم ک اگه بلدنیستی قشنگ بهت آدرس بدم

منظور این ک کجای تهرانی تا اونجا ک مسیرش برات راحته بهت بگم بری.برای دامادی میخوایی؟؟ از شهرستان او ...

الان سمت جمهوری هستیم 

نه دامادی نمیخوام ولی شیک میخوام باشه

الان سمت جمهوری هستیم  نه دامادی نمیخوام ولی شیک میخوام باشه

برو سمت پاساژ شانزلیزه،و پاساژهای اطرافش احتمالا پیدامیکنی.بیشترش زنونس اما مردونه هم دارن،البته من خیلی وقته نرفتم شاید بیشتر باشن.چهار راه ولیعصر هم برو مغازه های زیادی داره.

یعنی باب همایون نرم؟؟؟

میتونی بری اتفاقا اونجا تنوع لباسش خیلی زیاده،ی خیابون خیلییی بزرگه ک همش لباس و کت شلوار و کفش و کمربند و کلا وسایل مردونس.خیلیم شیکن،گفتی جمهوری گفتم بری اونجا ی سربزنی،

بری بابا همایونوصددرصد متوجه میشی ک چقد تنوع لباسش از جاهای دیگه بیشتره،ودیت خالی نمیایی بیرون.منتها دیدی کت شلوارش بیشتره برو داخل مغازه ها حتما پیراهنم دارن چون پیراهن رو با کت شلوار میفروشن نگی این بنده خداگفت برو ،همش کت شلوار میبینم😂😂😂