2777
2789
عنوان

سزارین 😔

353 بازدید | 22 پست

خیلی درد داره؟؟؟چجوریه چکارا کنم .؟

چکارا نکنم؟؟

تروخدا تجربه هاتونو بگین؟

خیلی نگرانم 😔😔🙏

میتونه آدم خودش برای خودش شیاف بذاره بعد عمل؟

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت نمیتونی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بستگی داره مال بعضیا خوب بوده ولی درد منم زیاد بود

پمپ درد بگیر حتما 

شیاف هم سرخود نمیتونی دکتر من که مفتامیک اسید داد با انتی بیوتیک 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

اصلا سخت نیست.خیالت راحت.بدو بدو برو نی نیتو بیار بیرون بذار روقلبت🏃🏃🏃😀😍

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

عزيزم فقط هروقت حس درد داشتي فورا يه شياف بزار...بله خودت ميتوني بزاري..تموم سختيش مال هفته ي اوله..به هرحال زايمان سخته مخصوصا سزارين ولي خدا خودش تحملشو به آدم ميده

یه روز خوب میاد

خودت نمیتونی

چرا نمیتونه؟خواهرشوهر من جلوی من پتورو کشید رو پاهاش شیاف زد   😅😅😅

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑