2777
2789
عنوان

خانم های عزیز سوپر من نباشید!

160 بازدید | 12 پست

عزیزان من

کار خونه رو انجام میدید 

صبحانه رو برای همسر آماده میکنید

انواع ترشی و مربا و شربت و کیک و دسر و... درست میکنید

یه هنر دستی یاد میگیرید

همسر عزیز اصلا متوجه نمیشه کی لباسش شسته میشه و اتو میشه و...

تازه خودتونم شاغلید؟!!!!!

نمیدونم چرا نمیتونم کنار بیام با این سبک زندگی

مگه اسمش زندگی مشترک نیست؟!!

خب چرا وقتی شما تو مخارج اقتصادی خونه کمابیش کمک میکنید آقای همسر تو خونه فقط بخوره و بخوابه؟! مگه خونش رنگین تره؟

بعضیا میگن شوهرامون بلد نیستن و یا کار خونه دوست ندارن واینا رو وظیفه ی زن میدونن

ببخشید میپرسم ولی چجوری این مرد ر  کنار خودتون تحمل میکنید؟

و در آخر از لزیزانی که پسر دارن تقاضا دارم لی لی به لالای پسراشون نذارن..تو خونه کار کردن رو بهشون یاد بدن. والله بخدا شاخ دراوردم از بس این بلاگرای اینستا رو دیدم ک تو خونه مثل سوپرمن کار میکنن و هزار مدل فینگر فود و کیک و ... میپزن

بابا مگه تو آشپزحرفه ای هستی!

مگه شوهرت تو خونه همه ی کارای فنی رو خودش انجام میده که تو شدی آشپز همه چی پز!

ما رنا خیلی به خودمون سخت میگیریم خیلییییی و مردها ر  بد عادت میکنیم

معذرت میخوام دوستان

تو گلوم مونده بودن این حرفا

امیدوارم به اینده  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم نوشتم عزیزم

میدونم شوخی کردم، ولی من همین ک بخونمش هم احساس میکنم دارم انجامشون میدم خسته میشم😁

میدونم شوخی کردم، ولی من همین ک بخونمش هم احساس میکنم دارم انجامشون میدم خسته میشم😁

😂😂ولی اکثرا همینن

مردا دست به سیاه و سفید نمیزنن

اگر هم‌انجام‌بدن لطف میدونن در حق خانمشون

امیدوارم به اینده  

من خانه دارم ولی اصلا ترشی و مربا و سبزی قرمه اینا درست نمیکنم چون خوشم نمیاد😂😂😂

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من خانه دارم ولی اصلا ترشی و مربا و سبزی قرمه اینا درست نمیکنم چون خوشم نمیاد😂😂😂

من خودم عاشق آشپزیم

میگم‌ مرد هم تو کارای خونه کمک کنه

بحثم این نبود ک اینکارا انجام نشه

حالا شما دوست نداری اوکیه ها

امیدوارم به اینده  
عزیزم ‌...باور که نداری همه این میزاااا و خوراکیا رو خودشون یه تنه تو یک رو میپزنن و تزیین میکنن ... ...

ولی خانم های زیادی ازشون الگو میگیرن و چون پشت صحنه رو ندیدن خودشون میپزن

امیدوارم به اینده  
من خودم عاشق آشپزیم میگم‌ مرد هم تو کارای خونه کمک کنه بحثم این نبود ک اینکارا انجام نشه حالا شما ...

آره زن و مرد باید تو خونه مشارکت کنن.چون وقتی مرد تو خونه کمک کنه به قوت قلبه برای خانومش.منم عاشق اشپزیم ولی نمی‌دونم چرا احساس میکنم مربا و ترشی انداختن کار مامان بزرگاست

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
آره زن و مرد باید تو خونه مشارکت کنن.چون وقتی مرد تو خونه کمک کنه به قوت قلبه برای خانومش.منم عاشق ا ...

نه بابا به سن نیست

من عاشق اینجور کارام

ولی خب از تمیز کاری بدم میاد

اونا به عهده ی همسرمه

امیدوارم به اینده