2777
2789
عنوان

پوسیدگی دندان بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 39 پست
یکم سخته ولی بخوای میتونی.شب سیرش کن از عصری هرچی دستت اومد بده بخوره.شب اگه با شیر میخوابه بخوره بخ ...

عزیزم‌ مرسی از راهنماییت و زحمتت برای راهنمایی

چشم

دنت بد نیس برای بچه ؟؟

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
بیهوشی خطر داره ؟؟؟  هزینه ش چقدره

بیهوشی نیس سدیشن هست یعنی خواب عمیق

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم سخته ولی بخوای میتونی.شب سیرش کن از عصری هرچی دستت اومد بده بخوره.شب اگه با شیر میخوابه بخوره بخ ...

من شاغلم

اگ نصف شب بیدار شه کلا

بیچاره میشم

فول شارژ میشه ک خیلی طول میکشه تا دوباره بخوابه

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
بیهوشی نیس سدیشن هست یعنی خواب عمیق

بعد چکار میکنن

ترمیم چجوریه

دکتر گفت میکشیم دندونارو اگ خیلی بد شه

عزیزم‌ مرسی از راهنماییت و زحمتت برای راهنمایی چشم دنت بد نیس برای بچه ؟؟

خواهش میکنم عزیزم انشالله که بتونی.یکم بیخوابی و سختی داره ولی چاره ای نیس.دیگه هر روز دنت نده حالا هرچی که براش جذابه چای و بیسکوییت فرنی غذا نون شیر خاگینه...

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خواهش میکنم عزیزم انشالله که بتونی.یکم بیخوابی و سختی داره ولی چاره ای نیس.دیگه هر روز دنت نده حالا ...

فدات

چشم

بعد چکار میکنن ترمیم چجوریه دکتر گفت میکشیم دندونارو اگ خیلی بد شه

ترمیم یا پر کردنه یا کامپوزیت که دومی برا بچه زیاد کارایی نداره.ناراحت نباش دندون  شیریه جاش درمیا

ترمیم یا پر کردنه یا کامپوزیت که دومی برا بچه زیاد کارایی نداره.ناراحت نباش دندون  شیریه جاش در ...

اخه یکسالشه

کو تا ۷ سالگی

من شاغلم اگ نصف شب بیدار شه کلا بیچاره میشم فول شارژ میشه ک خیلی طول میکشه تا دوباره بخوابه

نباید بزاری کامل بیدار شه برا شیر که تکون خورد سریع الییر باید بخوابونیش .حالا والا نمیدونم بچه با بچه فرق داره قلقش میاد دستت

اخه یکسالشه کو تا ۷ سالگی

جلوییا زودتر در میان مثلا پنج شش

پسر منم دو سال و نیمه شه، ۵ تا دندون پوسیده داره، ۴ تاش کاملا از بین رفته، زنگ زدم به دکتر دندون پزش ...

یعنی بیهوشی مثل بزرگسالا نیش؟ بیهوشی ک برای بزرگسالا هست منظورمه

سلام عزیز اینجور که میگفتن مثل یه خواب عمیقه، ولی خب حتما باید توی بیمارستان مخصوص صورت بگیره

این شیوه با بیهوشی فرق داره ؟

یا همون تعریف بیهوشیه

چون بده

بیشتر از سه ساعت بیهوشی برای بچه های زیر ۴ سال (فک کنم)

این شیوه با بیهوشی فرق داره ؟ یا همون تعریف بیهوشیه چون بده بیشتر از سه ساعت بیهوشی برای بچه ه ...

سلام

راستش رو بخوای دقیق نمیدونم، حدود ۱۰ روز دیگه میرم که دکتر معاینه کنه، میخوام حسابی پرسجو کنم،  حتما میام میگم، اگر احیانا پیدات نکردم بهم پیام بده