2777
2789
عنوان

لاغری

67 بازدید | 5 پست

سلام دوستان واسه لاغری چه روش و راهکاری رو پیشنهاد میکنید؟؟منظورم اینه که از غدا یا موارد خاصی مثل محلول آب گرم و لیمو،روغن هسته ی انار یا از این دسته محصولات برای لاغری استفاده میکنید؟من غذا خیلی کم میخورم اما چون درس دارم تحرک زیادی ندارم و مجبورم دنبال راه آسون تری واسه لاغری باشم اگه از این چیزا استفاده میکنید ممنون میشم یه توضیحی از خواصش و روشتون برای لاغری بگید♡

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیال ناب من!همسرمA❤️😍

۱. صبح بعد از بیدارشدن از خواب تا نیم ساعت وقت داری صبحانه بخوری تا بدن چیزهایی که میخوره رو هضم کنه و گرنه بعد نیم ساعت به صورت چربی انباشته میشه ، ۲. حتما غذارو حداقل سی بار بجوید ، ۳ . اب زیاد بخورید . ۴ . وقتی میخواین لاغر بشین چیزی از مواد غذایی رو حذف نکنین فقط کمتر بخورین و قبل از سیرشدن دست از غذا خوردن بکشین.

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...
۱. صبح بعد از بیدارشدن از خواب تا نیم ساعت وقت داری صبحانه بخوری تا بدن چیزهایی که میخوره رو هضم کنه ...

اینکه آب زیاد بخوریم درسته اما من حتی تعداد معمول آب همون ۸ لیوان رو که میخورم اصلا جذب بدن نمیشه یعنی ببخشید واقعا!معذرت میخوام! اما مدام به دستشویی نیاز پیدا میکنم🤦🏻‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینکه آب زیاد بخوریم درسته اما من حتی تعداد معمول آب همون ۸ لیوان رو که میخورم اصلا جذب بدن نمیشه یع ...

خب سیستم بدن طوری هست که اب اضافی خارج بشه منتهی اب زیاد باعث بالا رفتن متابولیسم و ازبین رفتن چربیهای انباشته میشه در طولانی مدت 

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...
خب سیستم بدن طوری هست که اب اضافی خارج بشه منتهی اب زیاد باعث بالا رفتن متابولیسم و ازبین رفتن چربیه ...

آها پس به ۸ لیوان آب خوردن ادامه بدم؟آخه من دیدم اینطوریه دیگه ادامه ندادم ممنون از تجربت❤🍃