2777
2789
عنوان

بچه ها من حوصلم سر رفته😐کیا حوصلشون سر رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متاهل ی پسر هف ناهه دارم دومیم باردارم بخاطر شرایطم ک استراحتم اومدم تبریز خونه مامانم اینا عشقمم مونده بندرعباس برا کار دلمم براش تنگ شدع خیلی هوف حوصلمم سررفته

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖
من متاهل ی پسر هف ناهه دارم دومیم باردارم بخاطر شرایطم ک استراحتم اومدم تبریز خونه مامانم اینا عشقمم ...

وااای خدا حفظشون کنه 

منم تبریزی ام 

عه اتفاقا همسر منم سر کاره 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
وااای خدا حفظشون کنه  منم تبریزی ام  عه اتفاقا همسر منم سر کاره

وااااییییییییی خداااااااا😍😍😍چنقدنع خوب

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖
سلامت باشی    روانشناسی

به به منم پزشکی میخونم 

میشه چند تا از بهترین کتاب های روانشناسی رو بهم معرفی کنی ؟ممنون میشم ازت

میدونی منظورم از بهترین این باشه که کمک کنه تا انرژی مثبتم زیاد باشه دیدگاهم عوض بشه 

خوش بین باشم به زندگی

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
به به منم پزشکی میخونم  میشه چند تا از بهترین کتاب های روانشناسی رو بهم معرفی کنی ؟ممنون میشم ...

خوش بینی آموخته شده خیلی کتاب معروفیه از پروفسورمارتین سلیگمن

شکوفایی روانشناسی مثبت گرا

امید بدون خوش بینی

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃