2777
2789
عنوان

بچه ها به چیه زندگیتون دلتون خوشه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای تو منی یا من توام

شوهر منم اونطوره همه چیزو گم میکنه دوساله باهاشم اعصاب برام نذاشته کارت بانکی. کارت ملی. گوشی. کلید خونه. در باک ماشین ساک ورزشیش. لباساش. همه چی ک الان ب ذهنم نمیرسه

وحشتناک باهاش دعوا میکنم میگه دیگه باید باهام بسازی ا ز اول اینطور بودم دیگه من اینم و... 

فک کن در خونه رو کامل باز گذاشته بود من نبودم خونه اومده بود خونه بابام. شب ساعت 12 رفتیم دیدیم صاب خونه میگه چرا بازه در. وحشت کردم گفتم دزد رفته بالا. رفتم دیدم گربه پر شدن تو خونه. هیچی نمیتونم بگم دیگه اعصابم ازش خورده. اون روز همه ی کمربنداشو گم کرده صب ساعت 7 پاشده سنجاق زده شلوارش رفته

وای تو منی یا من توام شوهر منم اونطوره همه چیزو گم میکنه دوساله باهاشم اعصاب برام نذاشته کارت بانکی ...

تو چه راه حلی به دهنت میرسه؟من که به این رواشناسه به عنوان فرصت و امید آخرم نگاه میکنم و امیدوارم به نتیجه برسه والا که بعدش نمیدونم چه خاکی به سرم بزنم

عزیزم مسلما همه کامل نیستن شوهر منم کارای رومخی میکنه ولی همیشه سعی میکنم جنبه مثبتشو ببینم و به خود ...

این کار خیلی سخته مخصوصا با این میزان عصبانیتی که الان بهش دارم و اینکه میدونم هیچ تقصیری رو گردن نمیگیره و کارای منفی اش از نظرش عادیه کاملا

وای من به همه چی دلم خوشه. کل خانواده م. شوهرم و بچه هام. وسایل های اشپزخونم خیلی دوست دارم ولی مسخر ...

وای چرا حالا ظرفشویی چون منم به شدت نیاز دارم وبااااااااید بگیرم

حتما که نباید وظیفت باشه میتونی از روی لطف و علاقه واسش بشوری. ببخشید عزیزم ناراحت نشو ولی باید عیبا ...

درست میگی...تا جایی ک حس قربانی و نوکر بون بهم دست نده انجام میدم اما دیگه از حد گذرونده