2777
2789
عنوان

بچه ها به چیه زندگیتون دلتون خوشه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 37 پست

خوو چی میشه خودت بشور نزار تو حموم بگنده

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم فقط به گربه ام خوشه....شوهر من برعکس شوهر شما بسیار منظمه البته توی وسایل شخصیش ولی هزارتا عیب دیگه داره که واقعا روزی صدبار به خودم میگم چه غلطی بود کردم

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم

حتما که نباید وظیفت باشه میتونی از روی لطف و علاقه واسش بشوری. ببخشید عزیزم ناراحت نشو ولی باید عیبای خودتم ببینی که دلسرد نشی

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂

پسرم.

عزیزم خودت به کاراش نظم بده

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

پدرومادرم

همسرو پسرم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

پسرم تلاشی ک واسه خوشبخت بودنش میکنیم انگیزه ای ک بهمون میده❤من تا ۸ماهگیش اصلا دوسش نداشتم اصلا چون از پسر بدم میومد نمیتونستم کنار بیام باهاش اما الان جونم براش میدم عاشقشم عاشق

وای من به همه چی دلم خوشه. کل خانواده م. شوهرم و بچه هام. وسایل های اشپزخونم خیلی دوست دارم ولی مسخرم نکنید اما عاشق ظرفشویی م هستم. فقط وقتی یاد مادرشوهرم میافتم لبخندم از صورتم میره. 

عزیزم مسلما همه کامل نیستن شوهر منم کارای رومخی میکنه ولی همیشه سعی میکنم جنبه مثبتشو ببینم و به خودم سخت بگیرم چون اینجوری اون عین خیالش نیست و من باید خودمو کورو پیر کنم پس منم میزنم به بی خیالی و با مسخره بازی میگذرونم و دلم و خوش میکنم به بودن خودشو بچه هام.توهم سعی کن که اون بدیارو تو دیدت کمرنگ کنی کلا محل نزاری و خوبیاشو ببینی تا طعم خوش خوشبختی و بچشید 

به داشتن مادر گلم که همه دنیامه. به استعداد و توانایی هام و ارادم. به صداقت و انسانیتم که خیلی روش حساسم و همیشه سعی میکنم که حفظش کنم. به خانواده خوبم. به تن سالمم و خوش تیپم و...‌

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

منم هیچ دلخوشی ندارم شوهر منم مثل شوهر تو هست با این تفاوت که من لباس زیر و جوراب هاش رو میشورم چون از بی نظمی بدم میاد و شوهرم وقتی عیب هاش رو بگم بدش نمیاد فقط گوش میده ولی در عمل انگار اصلا حرفام رو نشنیده. دلم به هیچی خوش نیست کارم هر روز اینه نوحه باز کنم گریه کنم 

ای جماعت عاشقم من... عشق جذابم حسین دی.... هچکسه باش ایرمرم چون منیم اربابیم حسین دی 😭😭😭😭