2777
2789
عنوان

دلتنگم...خیلی

109 بازدید | 14 پست

یه چیزایی هست نه میشه نوشت نه میشه به زبون آورد و نه میشه فراموش کرد، 

همونا میشن چروکهای صورت، موهای سفید، بد اخلاقی های گاه و بیگاه...

بعضی دردها مثل چایی میمونن.شاید سرد بشن ولی تلخ باقی میمونن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خود آدم باید جوری رفتار کنه که انگار مشکلاتش براش مهم نیستن چون هرچی مشکلات و سختی ها و دلتنگی هات رو بیشتر کنی اوناهم علیه ت بیشتر و بیشتر میشن و این وسط اونی ک ضربه میبینه فقد خودتی ، من قبلا تا مثلا یه اتفاق کوچیک واسم میفتاد نمیتونستم خودمو کنترل کنم ولی الان دارم سعیمو میکنم ک دیگه هیییچ مشکلاتیو ، حتی دلتنگی هامو ، ناراحتی هامو زیاد جدی نگیرم و از کنارشون راحت رد شم چون فقد خودمم ک میتونم زندگیمو نجات بدم 

فقط خداست که ....❤میشود با دهان بسته صدایش کرد ....❤میشود با پای شکسته هم سراغش رفت ....❤تنها خریداریست که اجناس شکسته را بهتر برمیدارد ....❤تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ....❤وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید ....❤وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت میشود ....❤و تنها سلطانیست که ....❤دلش با بخشیدن آرام میگیرد ، نه با تنبیه دیگران ..!! همیشه و همه جا ...❤
بنظرم خود آدم باید جوری رفتار کنه که انگار مشکلاتش براش مهم نیستن چون هرچی مشکلات و سختی ها و دلتنگی ...

خیلی سخته بیخیالی طی کردن.فقط به این دلخوشم که میگذره.اما امان از شبا...شب که میشه انگار هزار برابر میشن غصه هات

😂خوب خداروشکر بهت ساخته

والا به خدا 😂😂😂😂😂خونه خودم نه مواد غذایی میخرید نه شارژ نه دکتر نه گوشی تازه کتکم میخوردم تهمت و فحشم میشنیدم  اونم منی که خونه بابام همه چی داشتم با اینکه وضعمون متوسطه و با قسط و وام بابام میگدرونه ولی هرگز کم نذاشت و نمیذاره

والا به خدا 😂😂😂😂😂خونه خودم نه مواد غذایی میخرید نه شارژ نه دکتر نه گوشی تازه کتکم میخوردم تهمت ...

ان شاالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم

خیلی سخته بیخیالی طی کردن.فقط به این دلخوشم که میگذره.اما امان از شبا...شب که میشه انگار هزار برابر ...

اره واقعا خیلی بده ، منم مشکلاتم تا شب میشه بروز میدن ولی تا میتونی سعی کن خودتو با قران خوندن آروم کنی ، ولی خب مشکل تو چی هست ؟ 

من خودم ک تموم بدبختیام و بخوام توی  دو کلمه خلاصه کنم بی محبتی و مهم نبودن هس ، خیلی رنجم میده ولی سعی میکنم زیاد جدی نگیرم

فقط خداست که ....❤میشود با دهان بسته صدایش کرد ....❤میشود با پای شکسته هم سراغش رفت ....❤تنها خریداریست که اجناس شکسته را بهتر برمیدارد ....❤تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ....❤وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید ....❤وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت میشود ....❤و تنها سلطانیست که ....❤دلش با بخشیدن آرام میگیرد ، نه با تنبیه دیگران ..!! همیشه و همه جا ...❤
اره واقعا خیلی بده ، منم مشکلاتم تا شب میشه بروز میدن ولی تا میتونی سعی کن خودتو با قران خوندن آروم ...

تاپبک قبلی نوشتم😞