2777
2789
عنوان

خانمای باردار فردا خورشید گرفتگیه مواظب باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 20 پست
وا چه استرسی هر کس اعتقاد داشته باشه یه ساعت  دست به خودش نمیزنه دیگه و تمام

شنیدم اگه ببینن ماهگرفتی یا خورشید گرفتگی لکه میشه رو صورت بچه یا حالا جاهای دیگه بدن 

خدایا خستم 
پزشکا که شدیدا این موضوع رو رد میکنن  ولی اخه یذره هم فکر کنیم به همین نتیجه می‌رسیم. توی خونه ...

ولی من دختر خاله شوهرم.شاید از شانس خوبش ی قسمتی از موهاش رنگی شده جایی از بدنش نیس.مامانش مییگن خورشید گرفتگیه

حالا دوساعت رعایت کنیم نمیمیریم ک

به حکمتش دل بسپار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بزرگ خدا بیامرزم میگفت قدیما موقع کسوف و خسوف میگفتن افعی داره ماه یا خورشید رو میخوره.. برا همین مردم جمع میشدن طبل و شیپور میزدن که افعی خورشید رو ول کنه 

😂😂

حالا تصور کنید هنوز ادامه همون خرافات رو داریم ادامه میدیم. خوبه دیگه کسی نمیگه افعی داره خورشید رو گاز میگیره

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من اولین بار میشنوم😟

بچه بودم یه بار ماه‌گرفتگی شد. مادر بزرگم زنده بود. وقتی گفت قدیما اینطوری میگفتن با توپ و چراغ و شکل کتاب و اینا نشونش دادیم چرا این اتفاقا میفته

خدا رحمتش کنه کلی خندید به خرافات قدیم و ترسی که از ماه گرفتگی و خورشید گرفتگی تو جونشون انداخته بودن

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم