2777
2789

دوستان بچم امسال باید پیش دبستانی ثبتنامش کنم چون سال بعد باید بره اول....

دو تا سوال دارم خواهشا جواب بدین

سوال اول   .... آیا پیش دبستانی اجباریه یا اختیاری؟؟؟

سوال دوم.... اینکه اگه پیش دبستانی اختیاریه کد سنجش برا ثبتنام کلاس اول رو چه جوری باید بگیرم؟؟

ممنون میشم جواب بدین

کد سنجش رو از مدیر بگیر 

اگر نره پیشدبستانی باید شهریور 15 روز زوذتر از بقیه بره مدرسه

هممون باید بریم چند واحد دلجویی پیش سعدی پاس کنیم فقط اونجاش که میگه                     ای سرو خوش بالای من   ای دلبر رعنای من                                                                         لعل لبت حلوای من        از من چرا رنجیده ای؟                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختیاریه..اگر توانایی و هوشش خوبه و شمام حوصله ی اموزش دارید نفرستید من خودم معلم کلاس اولم خیلی از شاگردام که پیش دبستانی رفته بودن با اونیکه نرفته بود چندان فرقی نداشت

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

اجباری نیست 

اگر من به جات بودم بچه امو نمیفرستادم پیش دبستان تو این وضعیت

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
کد سنجش رو از مدیر بگیر  اگر نره پیشدبستانی باید شهریور 15 روز زوذتر از بقیه بره مدرسه

نمیخوام بفرستمش گیر همین کد سنجشم

یعنی تو شهریور سال آینده بفرستم هزینه ام که بیشتر نمیشه

اختیاریه..اگر توانایی و هوشش خوبه و شمام حوصله ی اموزش دارید نفرستید من خودم معلم کلاس اولم خیلی از ...

مرسی عزیزم

خودم باهاش کار کردم

آب

با

بابا

تا

تاب

حروفای اینا رو هم کامل میشناسه

تا ده هم بلده بشماره و تا پنج هم مینویسه

نمیخوام بفرستمش گیر همین کد سنجشم یعنی تو شهریور سال آینده بفرستم هزینه ام که بیشتر نمیشه

نه عزیزم خاله منم نفرستاد دخترشو پارسال هذینه ای هم نداشت کد سنجش رو اونموقع زنگ بزن از مدیری ک ثبت نام میکنی بگیر من پدرم خودش مسعول برگزاریشه وظیفه مدیر مدرسه هستش ک اعلام بکنه به سنجش و کد بگیره

هممون باید بریم چند واحد دلجویی پیش سعدی پاس کنیم فقط اونجاش که میگه                     ای سرو خوش بالای من   ای دلبر رعنای من                                                                         لعل لبت حلوای من        از من چرا رنجیده ای؟                                                                                       
مرسی عزیزم خودم باهاش کار کردم آب با بابا تا تاب حروفای اینا رو هم کامل میشناسه تا ده هم بلد ...

اصلا تو پیش دبستانی حق ندارن حروف و یاد بدن چون معلم تو اول گیج میشه جلوجلو پیش برن باید هماهنگ با بقیه باشن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
یعنی مدیری که میخوام اول ثبتنامش کنم درسته؟؟

اره زنگ بزن بهت میگه لبته بعضی مدرسه ها هم فرق داره اگر غیر انتفاعی و . باشه

اصلا تو پیش دبستانی حق ندارن حروف و یاد بدن چون معلم تو اول گیج میشه جلوجلو پیش برن باید هماهنگ با ب ...

من خودم کار میکنم چون سرکارم دو شیفت نمیخوام عقب بیفته از بقیه بچه ها

اما اگه پیش دبستانی نفرستمش اونم تو این شرایط داغون خیلی خیالم راحت میشه

چون خودمم بالا سرش نیستم