2777
2789
عنوان

کیا تو مرحله طلاق هستن مث من

262 بازدید | 23 پست

من پس فردا جلسه دادگاه دارم شوهرم معتاده ب شیشه میخوام سریعتر جداشم وکیل داریم اینجا؟

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊

ما داریم توافقی جدا میشیم 

یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه...بعد دوستت نداشته باشه...بعد دوباره دوستت داشته باشه...یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه...دوستت داشته باشه...دوستت داشته باشه...و بعد دیگه هیچ وقت دوستت نداشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن وکیل نگرفتم .درخواست طلاق چرا ندادی

فعلا مهریه و نفقه و ضرب و شتم و ۳ دنگ خونه م رو احرا گذاشتم از خواهرشوهرمم به خاطر توهین شکایت کردم پرونده زیاد دارم ضرب و شتم حکم بگیرم و پرونده هام سبک شه میرم واسه دادخواست طلاق 

شما مستند به بندای عقدنامه اقدام کردی ؟ کاش وکیل گرفته بودی

خوشبحالت .مهریه چ

بچه ندارم مهریه هم دیگه تو توافقی مجبوری ببخشی 

یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه...بعد دوستت نداشته باشه...بعد دوباره دوستت داشته باشه...یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه...دوستت داشته باشه...دوستت داشته باشه...و بعد دیگه هیچ وقت دوستت نداشته باشه

واي دلم گرفت

قبلا در مورد طلاق انقد حساس نبودم ولي جديدا ميفهمم دو نفر ميخوان جدا شن دلم ميگيره 

خدا كمكتون كنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
فعلا مهریه و نفقه و ضرب و شتم و ۳ دنگ خونه م رو احرا گذاشتم از خواهرشوهرمم به خاطر توهین شکایت کردم ...

اخه وکیل بهم گفت اعتیادو باید خودت اثبات کنی گفتم اگه من همه کارارو کنم پ تو چکار میکنی گفت مهریتو میگیرم فقط

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊