2777
2789
عنوان

خانومایی ک توی سن کم ازدواج کردن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 155 پست

من هفده سالگی عقد کردم مامانم اون اول خیلی مخالف بود و اصلا نمیذاشت خواستگار بیاد هر کاری که فکر کنی هم کرد که خواستگاری منو شوهرم رو بهم بزنه اما قسمت بود دیگه وقتی دیدش شوهرمو کلا دیگه مخالفت نکرد و راضی شد البته منو شوهرم از قبل همو نمی‌شناختیم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۱۵بودم مامانم گریه میکردنه ازدواج نکن من گفتم دوست دارم من بااین ازدواج نکنم تااخرعمرم مجردمیمونم ...

الا چن سالته

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁

منم همسن تو بودم ازدواج کردم البته نامزد بودیم ۱۹سالگی ازدواج کردیم الانم یه نینی ۵ماهه دارم😍😍

فقط بگو بیاد خواستگاری شاید ببین نظرشون عوض بشه

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼
ما که اینجا همه ۱۷ و ۱۸ زیاد ازدواج میکنن عادیه  ولی در کل مادر میتونه پدر رو راضی کنه تا دختر ...

بابام خیییییلی لجباز و بی‌منطقه ب حرفای هیشکی گوش نمیده من ازهمین میترسم ای خدا😔

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
دوستانی  که بلیط هواپیما رو انتخاب می کنند می تونند از سایت دیجی چارتر ارزونترین بلیط ها رو تهی ...

تو این کرونا تبلیغ سفر نکنید خانم ممنوعه کارتون زشششششته

@نی_نی_یار_5  

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
بابام خیییییلی لجباز و بی‌منطقه ب حرفای هیشکی گوش نمیده من ازهمین میترسم ای خدا😔

صبر کن 3سال دیگه بزرگ شی بعد ازدواج.کنید چ عجله ایی

دانشگاه چی.پس

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
تو این کرونا تبلیغ سفر نکنید خانم ممنوعه کارتون زشششششته @نی_نی_یار_5    

چرا نی‌نی یارو تگ میکنی ک تاپیک منم بترکونن الکی

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

من خودم تو سن کم ازدواج کردم و شرایط تو رو داشتم همدیگه رو دوس داشتیم و جلو خونوادمون وایسادیم  و بهم رسیدیم  ولی بنظر من تا ۲۰ سالگی همینطور بمونین یا لاقل عروسی نکنین از بچگیت لذت ببر این دو سه سال ک در پیش داری قابل برگشت نیستن . باید یه طور قانعشون کنین که پای هوس و بچگی وسط نیس و یه حس واقعیه و پس فردا بزرگتر شی نمیگی چه قلطی کردم .خونوادتم از همین میترسن ک بزرگتر شی و عاقل تر شی بعد ببینی ک میتونستی بهتر زندگی کنی 

پسره چند سالشه

۲۷

چرا نی‌نی یارو تگ میکنی ک تاپیک منم بترکونن الکی

با تاپیک شما کاری ندارن