2777
2789
عنوان

اونایی که تو اقدامن و چندساله بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 44 پست
هنوز ک زوده واسه ناامیدی دکترم رفتی 

اره هرماه میرم ..راستی دیروز زنه بهم گف حاملگی میبینم حامله ای؟😳😳

گفتم نه 

الان ۶روزه تاخیر دارم هرماه سروقتم میشدما 

نمیدونم چم شده دیروز بی بی زدم منفی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مشکلتو بگو من راهنمایی کنم چون دکتر خیلی رفتم تجربه دارم 

من تنبلی تخمدان و سابقه کیست دارم و شوهرمم مورفولوژیش ۳درصد و ضعیفه ‌...

الان دارومصرف کردم و دوشنبه روز عمل پانکچر دارم 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
من دوست ندارم بچه فامیلو بزرگ کنم ...شوهرم بخواد من قبول نمیکنم ...البته من مطمئنم خدابهم بچه میده ی ...

عزیزم ان شاءالله خوبن تخمکات برات دعا میکنم❤🤲🏼

میگما میشه تخمکا بی کیفیت باشن ینی؟ من با کلومیفن و3تا اچ ام جی ۴ تا فولی داشتم باردار نشدم میگم لابد بی کیفیت بودن!؟🤔

پرورشگاه.. ولی توتاپیک آخرم توحسگرزدم گفت تا۳سال دیگه بجه دارمیشم😍😍😍😍😍😍😍

تروخدا کم تبلیغ کن😑

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

ما اگه هرکدوممون نازایی داشته باشیم طلاق که قطعا نمیگیرم پرورشگاهم نمیارم چون میدونم نمیتونم اندازه بچه خودم دوستش داشته باشم ! هیچی دو نفری به زندگیمون ادامه میدیم

عزیزم ان شاءالله خوبن تخمکات برات دعا میکنم❤🤲🏼 میگما میشه تخمکا بی کیفیت باشن ینی؟ من با کلومیفن ...

اره میشه ولی اینکه نشده دلیل بر بیکیفیت بودنشون نیس خیلی چیزا تو باردار نشدن موثره ...ی وقت پوسته تخمک کلفته شاید اسپرم قدرت نداره تخمکو بالغ کنه شاید اصلا تخمک و اسپرم همخونی ندارن و شایدم رحمت سرده و قدرت لانه گزینی نداشته و هزاران دلیل دیگه ک همش میرسه ب اینکه خدا نخواسته و صلاح نبوده

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
من مجردم خواستگار دارم خوبه اما ردشون میکنم از ترس بچه دار نشدنم همش کابوس اینده رو دارم بچه دار نشد ...

بابا اینقذ دوستای من با تنبلی راحت  بچه دار شدن منه سالم یه سال طو ل کشید