نمیدونم چرا به اونی ک باید بده نمیده به اونیک میده میره سقط میکنه
حکایت عجیبیست بین نان و دندان
آن کس که نان دارد دندان ندارد
آنکس ک دندان دارد نان ندارد 😔😔
یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم 😍 مرد من تو بهترین و خوش اخلاق ترین و مهربان ترین مردی هستی که تا کنون دیده ام عاشقتم زیبای من 👩❤️💋👨 تو مرا جان و جهانی حضرت یااار 👩❤️💋👨 برای شادی روح خواهر عزیزم صلوات میفرستی 🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اصن اسم ای وی اف میاد افسرده میشم بخدا طب سنتی چطوره؟
منم اصلا وحشت دارم هی برم امپول بزنم بیهوش کنن بکارن ایا بشه یا نشه. نان باروریه خودم دارم انجام میدم یکماهه من پیش یه عطاری رفتم اشناهامون مشکل اسپرم ضعیف داشتن انجام دادن شد فقط یکماه باید نزدیکی نکنین تا شوهرتون اسپرمش قوی بشه
تحرک اسپرم شوهر منم فقط 3 درصد بود. دکتر گفت عمل کنید ولی به خواست خدا بعد از کلی ناراحتی و گریه و نذر نیاز یهو طبیعی باردار شدم. همه میگفتن و خودمم این باور داشتم که بعد از زایمان یا حین زایمان آدم هر دعایی کنه قبول میشه. به خداوندی خدا قسم... بعد از اینکه به هوش اومدم. سزارین اختیاری بودم. درحالیکه داشتم از شدت درد به خودم مبلرزیدم و وحشتناک درد میکشیدم. فقط تو دلم میگفتم خدایا به هرکس که آرزوی بچه داره... بچه بده.
اینی ک من میگم انجام بده این فرق داره ماهم قبلا یجای دیگه رفتیم مختصر دارو داد ولی این کامله. حتی واریکسولم عمل کرد ولی نشد دکترش گفت فقط ای وی اف.اما الان داریم نان باروری رو امتحان میکنیم امیدمونم به خداست من اصلا ای وی اف میترسم. شما درد داشتین ای وی اف کردین؟