من 16 سالمه و تقریبا 3 ساله پریود میشم ک از همون اولم نامنظم بود و الان هم یک ماه درمیون پریود میشم و گاهی اوقات لکه بینی هم دارم حتی پارسال پیش میومد دوماه پریود نمیشدم💔
اول فک میکردم ارثی هس
اگه چیزی میدونین لطفا کمکم کنید😔💔
با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
آمار شهرمون خیلی بالاس اصلا از در خونه هم نمیتونم بیام بیرون😔وگرنه حتما میرفتم
با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
تو الان مجردی دکترم بری بهت قرص جلوگیری میده که خوب نیست
بنظرم با مادرت درمیون بذار برین سونوگرافی
یاهم برین طب سنتی
البته یه چیزیم بگم زندگی زناشویی باعث تغیرخیلی چیزامیشه...
من دوستم مثل تو بوده الان ازدواج کرده درست شده
مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
تو الان مجردی دکترم بری بهت قرص جلوگیری میده که خوب نیست بنظرم با مادرت درمیون بذار برین سونو ...
مرسی گلم❤️
من عقدم میترسم تا بعد عروسی هم درس نشه😭
مرسی گلم❤️ من عقدم میترسم تا بعد عروسی هم درس نشه😭
نه درست میشه
محض اطمینان یه سونو برو
بعدشم گرمیجات بخور موقع پریود قرص آهن بخوری به مرتب شدنت کمک میکنه
توپریودی حموم نرو جای سردنشین
عسل وسیاهدانه بخور ناشتا یه قاشق
اگه وزنت زیاد کمش کن
مادرمن تو عمرش هیچوقت مرتب نبوده😀
مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
نه درست میشه محض اطمینان یه سونو برو بعدشم گرمیجات بخور موقع پریود قرص آهن بخوری به مر ...
اگه کرونا بزاره حتما میرم
مرسی واسه راهنماییات عزیزم❤️