2777
2789

دارم روزایی رو میگذرونم که از خدا میخوام هیییییچکی نگذرونه. با عشق شروع کردیم ولی بعدش جفتمون مرد میدون نبودیم. از لحاظ اخلاقی باید بگم نه اهل مشروب و دود و رفیق بازی و هرز پریدن و رفیق بازی هییییچی نبود و تنها مشکلمون مامانی بودنش بود. مام واحد بالاشون زندگی میکنیم و خواه ناخواه مامانش وسط زندگیمون بود. دلم به زندگی باهاش خوش نبود به خودشم گفتم. فقط بچم انگیزه ی موندنم تو اون زندگی بود. سرد بودم و کلا تو زندگی باهاش افسرده. نشد بیاد خونه من بخندم. کلا جواباشو تک کلمه ای میدادم و اون مثلا سعی میکرد جو رو عوض کنه ولی من همچنان بی محلی. مثلا اگه قرار بود مامانشو تا خرید ببره من کلا تا چند روز تو قیافه بودم تاپیکامم هست. تا اینکه چند روز پیش تو گوشیش چت دیدم. چتا معمولی بود ولی با دختر بود. اون روز من مردم و تا الان ذره ذره دارم تحلیل میرم. میدونست خط قرمزمه ولی این کارو باهام کرد. باورم نمیشد این مرد بتونه همچین کاری کنه هییییچکی باورش نمیشه. توضیح خواستم لال موند و منم جمع کردم و اومدم خونه مامانم. دیشب از بس تحت فشار بودم بهش زنگ زدم و فقط گفتم چراااااا؟؟؟ اونم همه اون حرفای بالارو که گفتم رو زد و به جان بچمون قسم خورد که خیانت نکرده و اون چهارتارم گذاشته تو گوشیش تا من ببینم و به قول خودش به خودم بیام. گفت تنها گناه من تو اون زندگی این بود که مامانمو تا خرید و اینا میبردم و تو فکرشو نمیکردی منم میتونم بد بشم. این شد توجیح؟؟؟؟!!!!! واسه من خیانت خیانته!نمیتونم از کارش بگذرم. خواهرانه راهنماییم کنین این خودخوری منو از پا دراورده

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تاپیکت هم گفتم زندگیتو الکی خراب نکن وقتی انفد دوسش داری و انقد ازش تعریف میکنی این همه ویژگی های خوب داره پس چرا داری برا ی سوتفاهم زندگیو ب هم میریزی وقتی قسم خورده ینی خیانت نکرده دیگه

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️

چرا حساسید که مامانشو ببره خرید .من وقتی میخوام برم خرید میگم به مامانت هم بگو بیاد شاید چیزی لازم داشته باشه

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

عزیزم برگرد بهش فرصت بده و یکم توجه بیشتری بهش بکن سیاست زنانه به خرج بده این مدتی ک برمیگردی رو بزار ب حساب مطمئن شدنت...اگر دوباره چیزی دیدی برای همیشه ترکش کن

دوستت دارم و همین جمله خبری کوتاه؛ بزرگ ترین خلاصه تمام عاشقانه های جهان است.  

ببین در مورد خیانتاش که باید بگم دروغ گفته چون آنقدر باهوش هستن که کلی دروغ میسازن مطمئنم 

اما در مورد رابطش با مادرش باید بگم شما زیادی حسودی 

اگه کم گذاشت برای شما حق داری بگی اگه نه که خودتو عوض کن در مورد خیانت آنقدر سخت بگیر نتونه دیگه بهش فکر کن

آخه تعجب میکنم از بعضی خانمای اینجا که سر چیزای بیخود و جزیی زندگیشونو به هم میریزن و اگه بچه ای اون وسط باشه به بچه شون ظلم میکنن 

بس کنید خاله زنک بازیای خواهرشوهر مادرشوهری رو 

همه مرد ها قبل از اینکه شوهر شما بشن خواهر و مادر و پدر و برادر داشتن اونا رو نمیتونن خط بزنن فقط بپذیرین 

زندگی مسالمت آمیز رو یاد بگیرین به بلوغ فکری برسین بعد ازدواج کنین

البته که اینا خیانتشو اصلا توجیه نمیکنه و شما باید ته توشو دربیاری 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
اون تاپیکت هم گفتم زندگیتو الکی خراب نکن وقتی انفد دوسش داری و انقد ازش تعریف میکنی این همه ویژگی ها ...

چقد خوب که اومدی تو اون تاپیکمم بودی. پس فکرمو چه کنم؟ به اینکه یه روزی با یکی چت کرده!!! یه ساعت میشینم میگم فقط طلاق و نیم ساعت بعدش یه فکر دیگه میاد تو سرم‌. روانی شدم دیگه

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..