2777
2789
عنوان

واای😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا🙄حتمننن غیر قانونیه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اتیش گرفتم بخدااااا اصلا باورم نمیشه .اخه مگه میسه همچین چیزی....بچم میگه مامان خانومه ازبابا سوال م ...

خوب عزیزم به همسرت بگو  شنیدم خانوما هستن پس از این به بعد منم  باهات میام باشگاه چه خوبه که باهم میریم 

شاید تخیلات بچه ت باشه 

تو به سنی بچه ها تخیلاتشونو به ادم می گن 

نمیشه گفت دروغ می گن اقتضای سنشونه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

باشوهرت دعوانگیراصلا شاید بچه مردیو دیده ک موهاس بلند بودع فک کرده زنه یاترنس شاید بوده قضاوت نون تاندونستی ..اگرم فهمیدی ی شکایت کن شوهرت رو اگاه ازشکایتت نکن ببین چی میگه