2777
2789
عنوان

یک سوال دینی راجع به نماز

210 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها یه سوال داشتم،

بچه ها اگه تو دوره لکه بینی قبل پریود باشیم میتونیم نماز بخونیم؟

من امروز موعدمه ولی متوجه لکه شدم، میتونم نماز بخونم؟

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه عزیزم شروع پریودیتِ دیگه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نه دیگه عزیزم شروع پریودیتِ دیگه

متشکرم عزیزم آخه مطمئن نبودم گفتم نمازم هم نخونم 

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
متشکرم عزیزم آخه مطمئن نبودم گفتم نمازم هم نخونم 

خواهش میکنم گلم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
لکه زردقبل ازپریودی جز پریودی نیست لکه زردبعدازپریودی جز پریودیه

عزيزم لكه زرد نيست،

لكه قهوه اي رو به قرمزي

فرقی نداره شما سر موعدت لک داری این یعنی پریودی

ممنون عزيزم

استحاصه وقتی حساب میشه ک موعد پریودت نباشه

نه گلم همین لکه بینی هم شرایطی داره میگفت خانمهایی که قبل از پریدی لکه بینی دارن استحاضه است چون پریدی باید حتما سه روز مستمر خونریزی داشته باشی بخاطر این گفتم از مراجعت بپرسی