2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حریره بادوم سرلاکشو خریدم نخوردن اخه میگن از هفت ماهگی باید بدی میترسم چیزیشون بشه

عزیزم تا جایی ک میتونی برا دلبندات چیزای طبیعی خودت درست کن خیالت از سلامت موادش و نداشتن مواد نگهدارنده راحت باشه 

جاهایی ک مجبوری مثل مسافرت و اینا سرلاک بده 

میوه از ۸ ماهگی ب عده.البته من خودم ب بچه ام وقتی ۵ ماه تموم شد سیب رنده شده و پوره شده بهش میدادم.هیچ مشکلی نبود ولی موز رو تازه شروع کردم.از ۸ ماهگی

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
بلد نیستم اخه😂

اصن کاری نداره 

سرلاک خرما 

سرلاک برنج 

حریره بادوم 

واقعا کاری ندارن 

الان شما دو تا دسته گل داری ک میکل سلامتشون هستی 

باید سعی کنی یاد بگیری 

خودت خیلی چیزا میتونی اختراع کنی 

تاپیک غذاها برا بچه ها رو سرچ کن اطلاعاتت رو راجب چیزای الرژی زا تکمیل کن و در مورد اینکه چیو کی بدی یاد بگیر 

من ی کانال داشتم خیلی خوب بود خیلی چیزا ازش یاد گرفتم ولی دیگه بچم بزرگ شد از  کانال اومدم بیرون