2777
2789
خوب اره دیگه مگه از یه روش دیگه که کندن مو ها هست استفاده بشه مثل موم  واس اپی لیدی

کسایی رو میشناسم که ماهی یکبار استفاده میکنن واقعا خوشبحالشون، ولی من فرداش مجدد رشد میکنه😞

کسایی رو میشناسم که ماهی یکبار استفاده میکنن واقعا خوشبحالشون، ولی من فرداش مجدد رشد میکنه😞

منم همون روز تا بخواد شب بشه  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها من عزیزم فکر کردم منظور از این مارکی که قید کردید کرم موبر هست ممنون بازم

خواهش میکنم عزیزم ولی اگه میخای مو از ریشع در بیاد وکس یا صمغ عربی استفاده کن چون کرمم مورو از ریشه در نمیاره من کرم موبر پریزن استفاده میکردم به صرفه نیس برا بدن مگه صورت

به به😁 و اینگونه بود که بشر هیچ راهی برای از بین بردن موهای زاید پیدا نکرد ... 😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خواهش میکنم عزیزم ولی اگه میخای مو از ریشع در بیاد وکس یا صمغ عربی استفاده کن چون کرمم مورو از ریشه ...

متوجه ام عزیزم

اره من خودم چندین سال هست که فقط دارم کرم موبر استفاده می کنم و میشه گفت بدنم یکی یا دو درجه تیره تر شده

اخه من در مورد صمغ عربی یکی دو بار شنیدم که زیاد خوب نیست

وکس منظورتون همون موم هست؟.........اخه مثلا واسه ای ناحیه مثل بیکنی ادم واقعا نمیتونه توی خونه خودش انجام بده دردش هم زیاد هست

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
متوجه ام عزیزم اره من خودم چندین سال هست که فقط دارم کرم موبر استفاده می کنم و میشه گفت بدنم یکی یا ...

پودر رویدر استفاده کن خیلی خوبه من حتی اینسری زیر بغلم ک خاهرم صمغ زد بلد نبود یه حالت سوختگی شده بود پودر زدم سفید سفید شد اتفاقا صمغ خیلی خوبه نسبت به وکس چون سرده و پوست کمتر اسیب میبینه و کثیف کاریم نداره فقط باید تمرین کنی  من خودم بکینی میندازم تو خونه