2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

362 بازدید | 18 پست

سلام من تاپیک ها رو که میخونم تعجب میکنم واقعا!!!!!!!

چطور ی از جاریتون بدتون میاد یا مادرشوهرتون رو دوست ندارید ؟آخه مگه میشه ؟

مادر شوهر یا خواهرشوهر یا جاری که دیو دوسر نیستند.

شاید یه رفتارشون رو دوست نداشته باشید ولی هر آدمی خوبی هایی هم داره که اگه بی غرض نگاهشون کنیم شاید خوبی ها بیشتر به چشم بیاد.

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اینجا میام ازشون بدم میاد.وگرنه تو واقعیت آدمای معمولی ان با خوبی ها و بدی هاشون

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

آره. مادرشوهر و خواهرشوهری که به خاک سیاه نشوندن منو درمقابل تمام بی احترامی ها و بلا ها فقط سکوت کردم در اوج جوانی پیر و مریض شدم. آره راست میگی عزیزجان حق با شماست. اما تا لباس منو تن نکردی قضاوتم نکن

حتما مادرشوهر و خواهر شوهر خودت خوبن 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بنظر من مادر‌شوهر داریم تا مادرشوهر 

ولی بعضی مادرشوهرا واقعاااااا اخلاقای خوبی ندارن و بدی هاشون خییییلی بیشتر از خوبی هاشونه. من ب یه چیز خیلی خیییلی اعتقاد دارم اونم اینه ک تا جای یک نفر نباشی نمیتونی درکش کنه. ب قول معروف اگ میخوای راه رفتن یکیو نقد کنی اول کفشاشو بپوش.

این نظرمه ولی فک نکنی من ازون عروسای بدم 😅😅😅

من خداروشکر هیچ مشکلی با خانواده همسر ندارم 

خیلی هم دوسشون دارم ❤️💜💚💛

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

قضاوت الکی نکن

خانواده شوهرمن ماشینمونو بردن یه تیکه اهن اوردن تحویلمون دادن هیچی ازش نموند هیچی هااا

ب روی خودشونم نیوردن بعد خودشون ماشینش صفررررر

الان ماموندیم با بی ماشینی بااین قیمت بالا که دیگه نمیتونیم بخریم

منکه خدا نکرده کسی رو قضاوت نکردم  فقط پرسیدم برام سوال بود مطمئنن هرکس  تو زندگیش صلاحش روبهتر می دونه .

منم جاری و خواهرشوهرم دارم گاهی هم رفتارشون حرصم و درمیاره و خوبی هم دارند

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .