2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بین بچه ی اول و دوم چند سال خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 24 پست

روانشناسا میگن دوتا سه سال.ولی معمولا مادرا برا راحت تر بودن فاصله بیشتر و مناسب تر میدونن.وگرنه برا بچه ها هم سن و همبازی بودن مزایای بیشتری داره

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه هام ۵ سال فاصله دارن راضیم.چون اولی دیگه کارای شخصی خودش مثل حمام و دستشویی و غذا خوردن رو انجام میده.الانم که پسر کوچیکم ۲ سال و چند ماهشه با هم قشنگ بازی میکنن.

جایی خوندم ۳ تا ۵ سال خوبہ ھم مادر سلامتیشو بدست میارہ ھم بچہ تنھا نمیمونہ

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
روانشناسا میگن دوتا سه سال.ولی معمولا مادرا برا راحت تر بودن فاصله بیشتر و مناسب تر میدونن.وگرنه برا ...

چه فایده داره وقتی نتونی به دو تاشون همزمان برسی... بچه ی اول شروع میکنه به گریه کردن که بیا باهام بازی کن ولی تو مجبوری بشینی شیر بچه بدی... مسلما تا بچه دوم بزرگ بشه و هم بازی بچه ی اول بشه خیییلی زمان میبره و تو این مدت بچه ی اول خیلی اذیت میشه

اگه فاصله سنی کمتر از سه سال باشه هم مادر اذیت میشه از لحاظ روحی و جسمی هم بچه.مادر نمیتونه کامل وقتشو برای بچه اول بزاره و به نظرم کمبود محبت میبینه.من تا ۵ سالگی همه وقتم برای بچه اول بود و همه چیز باهاش کار کردم و چون پسر بود وقتی بچه دوم اومد بیشتر با باباش وقت میگذروند و تفریحهای دو نفره میرفتند و من وقت بیشتری داشتم با خیال راحت به دومی برسم.الانم اصلا به نظرم واسه اولی کم نذاشتم.

من سه تا بچه دارم اولی  و دومی ۶سال دومی و سومی ۳سال اختلاف دارن دومی سومی اختلاف سنیشون ر بیشت ...

الان من بچه ی اولم سه سالشه فوق‌العاده به وابسته است حتی یه ثانیه هم نمیذاره بشینم همش میگه بیا باهام بازی کن... فرض کن یه بچه ی دیگه بدنیا بیارم... بشینم شیرش بدم... بچه ی اول هم شروع میکنه به گریه کردن که بیا باهام بازی کن یا ببرم بیرون... خیلی سخت میشه چون من دست تنهام

من بچه هام ۵ سال فاصله دارن راضیم.چون اولی دیگه کارای شخصی خودش مثل حمام و دستشویی و غذا خوردن رو ان ...

اره منم همینو میگم... خیلی اختلاف سنی پنچ سال خوبه... چون بچه ی اول کاملا ازت مستقل شده