2777
2789

تایپ کردم میزارمش ک نگه حداکثر 5000 کارکتر مجازید  

اقاااااااااااا جونم براتون بگههه ک نشسته بودم ی دفه احسان علیخانی زنگ زد به مامانم گف دخترتونو میخوایم دعوت کنیم تو برنامه ماه عسل  

بعد من مثه روانیا داد میزدم هی میگفتم الان مگه ماه رمضونه  

مگه ماه عسل تموم نشد  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

منم یه خواب افتضاحی دیدم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بعد هی به مامانم میگفتم ینی اینقد بدبختم که میخواد منو دعوت کنه؟؟؟    

مامانم میگف ن میخواد ببینه چجور اینقد پولدار شدی    

بعد من میگفتم من چرا یادم نمیاد پولدار شده باشم    

مامانم گف چون تصادف کردی حافظتو از دست دادی(زیاد فیلم دیدم انگار)    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصههههه لباس پوشیدم تیپ زدم ولی ساپورت پوشیده بودم کلیم ارایش کرده بودم    

تا رسیدیم اونجا احسان علیخانی اب ریخت رو صورتم همه ارایشمو ماسوند    

بعد خنگول گف چرا اینشکل شدی ی دفهههه     هی تند تند میگف چرا یکی دیگهههه شدییییییییی

چن دیقه نگام کرد گف این چیه پات (تو خواب فک کردم غیرتی شده روم    )2 ثانیه بعد ساپورتمو از پام کند گف بهمون گیر میدن برو شلوار بپوش    

و احسان بیشعور منه بیچاررو با تنبان اویزان به اتاق لباس هدایت کرد   

خلاصههههه لباس پوشیدم تیپ زدم ولی ساپورت پوشیده بودم کلیم ارایش کرده بودم       ...

به نظرم داری پیاز داغشو زیاد میکنیا خخخخخخخخ

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

اخههههه  این چه خوابی بودددد    

من تو حتی عصر جدیدم نمیبینم چرا خواب این بچه پرو رو دیدم تو خواب ابرومو برد

احسااان تو چرااا برادرررررر تو چر تنبان مراااا کندیییی چرااا لحنتیییی

من دیشب خواب دیدم خارج زندگی میکنیم یه خونه شیک هم داشتیم الان پشیمون م بیدار شدم 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
اینقد ب فکر علیخانی خوابیدی خوابشو دیدی! ولی واقعا این علیخانی چی داره اینقد همه روش کراش دارن دهنشو ...

من روش کراش ندارم اصنننن من رو جانی دپ کراش دارم فقط 

منم یبار خواب دیدم امین حیاییه با اسب اومده دنبالم دوتایی فرار کنیم و من ممانعت ب عمل میوردم   ...

چرا همه خواب امین حیاییو میدیدن 

به نظرم داری پیاز داغشو زیاد میکنیا خخخخخخخخ

ن بابا تازه یه اتفاقای دیگه ایم سر ارایش کرد تو خونه افتاد برقا رف تو تاریکی ارایش کردم خیلی خوابم طولانی بود