2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی خیلی عجب و اسکولانه دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 25 پست
من دیشب خواب دیدم خارج زندگی میکنیم یه خونه شیک هم داشتیم الان پشیمون م بیدار شدم 

من تو خوابمم نمیبینم فقط بم گفتن پولداری ولی من  خونه انچنانی ندیدم فک کنم گولم زدن 

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا تازه یه اتفاقای دیگه ایم سر ارایش کرد تو خونه افتاد برقا رف تو تاریکی ارایش کردم خیلی خوابم ط ...

😂😂😂😂😂

اگه خوابت ادامه دارمیشد فک کنم باعلیخانی مزدوج میشدی دونفری ماه عسل اجرا میکردین

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

یعنی حجابتو رعایت کن این چه وضعیه میری بیرون. چرا یکی دیگه از خودت میسازی دختر بد. عههههه😜😁

یه تعبیر دیگه شم اینه که حجابتو درست کن تا پیشرفت کنی و خدا کمکت کنه🙃😊

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
یعنی حجابتو رعایت کن این چه وضعیه میری بیرون. چرا یکی دیگه از خودت میسازی دختر بد. عههههه😜😁 یه تع ...

دمت گرم اخر تعبیری شما   ادامشم بگو در نماز کاهلی مکن و از یاد خدا غافل مباش که این دنیا فانیست و آنچه میماند عمل خیر است  

😂😂😂😂😂 اگه خوابت ادامه دارمیشد فک کنم باعلیخانی مزدوج میشدی دونفری ماه عسل اجرا میکردین

اتفاقا فک میکردم روم غیرتی شده میخاد موخمو بزنه ک یدفه لختم کرد 

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
یعنی حجابتو رعایت کن این چه وضعیه میری بیرون. چرا یکی دیگه از خودت میسازی دختر بد. عههههه😜😁 یه تع ...

ن من از یه عالم پرسیدم گف تعبیرت اینه

ایمان عمل طالح تقوا باید داشته باشی 

اتفاقا فک میکردم روم غیرتی شده میخاد موخمو بزنه ک یدفه لختم کرد  

دیوونه😂😂😂

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
دمت گرم اخر تعبیری شما   ادامشم بگو در نماز کاهلی مکن و از یاد خدا غافل مباش که این دنیا فانی ...

دمت گرم اخر تعبیری شما   ادامشم بگو در نماز کاهلی مکن و از یاد خدا غافل مباش که این دنیا فانی ...

حال تایپشو نداشتم خوبه شما رسیدی خواهر زحمتشو کشیدی. دمت جیز.😉

اسی اینارو هم اضافه کن😊😂

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀