2777
2789
اخه فقط یه پیام داده که خوبی و بیا ببینمت  چیز زیادی نگفته که شوهرم خودشو هلاک کرده که داری خیا ...

وا خب شاید اصلا طرف اشتباهی پیام داده😐

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرینت پیام رو میشه گرفت؟

نه فک‌کنم این فقط با حکم دادگاه بشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نه بابا  گوشی دست شوهرم بود پیام داد

خب ب شوهرت بگو زنگ بزنه ببینه کیه تو جیغ و داد کن کن بگو وااای این کیه پیام داده ...یبار برام پی ام اومد تو تل گوشیم دست شوهرم بود گفت ک تمام عکسایی ک برام فرستادی پخش میکنم شوهرم ی لحظه یجوری شد منم با خنده گفت بنویس ک پخش کنه والا 

برای تموم شدن مشکلاتم یه صلوات میفرستین

یبار ی شماره ناشناس ب جاریم زنگ زده بود اونم بنده خدا خیلی سادست جواب نداده اون شماره مونده تو گوشیش بعد ی ساعت ک شوهرش اومده دوباره اون شماره زنگ زده گفته با جومونگ کار داریم😂😂😂😂 حالا شوهره گرفته اینو انقد کتک زده اینم همش میگه غلط کردم رفتم گفتم والا نوبرین شما شمارشو بده خودم زنگیدم گفتم آقا چرا اختلاف میندازی طرف کر کر پشت تلفن خندید زهرمار گگفتم قط کردم

برای تموم شدن مشکلاتم یه صلوات میفرستین
خب ب شوهرت بگو زنگ بزنه ببینه کیه تو جیغ و داد کن کن بگو وااای این کیه پیام داده ...یبار برام پی ام ...

من بدبخت که شانس ندارم یه سال پیش هم یه پیامی داده بود اون موقع به شوهرم گفتم که این مزاحمه  و ازش خواستم که بهش زنگ بزنه و بگه مزاحم نشه بعد یه سال دوباره زنگ زده و شوهرمم شماره شو تو گوشیش سیو کرده بود الانم میگه حتما یه سر و سری دارین چرا بعد یک سال دوباره پیام داده

یبار ی شماره ناشناس ب جاریم زنگ زده بود اونم بنده خدا خیلی سادست جواب نداده اون شماره مونده تو گوشیش ...

بعضی وقتها یه شوخی بیجا یه زندگی رو به باد میده شوهر من الان یه هفتس قهره و غذا هم نمیخوره

پرینت پیامامو میدن یا فقط پرینت تماسها رو

ازشون بخوای تا شش ماه قبل هرچی بوده رو بهت میدن

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم