2777
2789
بنظر من رومیزی نخرایستاده وقتایی که مهمون داری بدردت میخوره اگرهم برای خودت خواستی میتونی برنامه یک دوم رو فعال کنی فقط به اندازه یه سبدش اب مصرف میکنه
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس اگه مهمان نداری رومیزی هم خوبه فقط قابلمه واینا گمون نکنم براحتی توش جابشه من تعریف مجیک روهم شنیدم بوش هم که خب مشخصه دیگه نیاز به تعریف نیست گرچه مادرشوهرم از ظرفشویی بوش زیاد راضی نیست
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
من شنیدم هشت نفره بوش به اندازه بزرگاش خوب نیست.وکلا تو کوچیکا انگار مجیک خیلی خوبه
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
سلام خانوما راستش من بین ۲ مدل از بوش موندم ک قیمتشم چندان با هم فرقی نداره و برای من مهم نیس قیمتش من تفاوتاشونو میگم.خانوما لطف کنن بگن کدوم بهتره اولی:13 نفره 58n62 - دوتا فن خشک کن-ف ی ل ت ر دار-مصرف آب کمتر-vario speed- دومی:14 نفره 68n02 -یک فن خشک کن-برنامه کریستال شور-مصرف بیشتر آب-اقایه میگفت کار ماشین تموم شه خودش درو باز میکنه!راس گفته؟ حالا این برام سواله ک ینی دومی ف ی ل ت ر نداره؟ بنظرم هرچی مصرف ابش کمتر باشه احتمال کثیف شدن ظرفا بیشتر میشه پس ینی دومی نمیزتره.اقایه میگفت از دومی بیشتر برای کیفیت شستشو راضی ان. هر دو پیش شستشو،سختگیری اب-چراغ نمک-استیل ضدزنگ-3بازوی اب پاش-تایم شستشو از 20 مین-تاخیر در شتشو-قفل کودک-نصف ظرفیت رو دارند. حالا با این توضیحات کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککک