2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون من ۶ تومک‌ رو ببرم‌ تو بورس‌ تا عید چ‌ قدر میشه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
اگه تازه واردی باید از عرضه اولیه شروع کنی و کم کم بری بالا بورس فقط صبر میخاد ک تو منفی ها نفروشی&n ...

تقریبا شش ماهه تو بورسم

عروسمون توی 4 ماه، 75 میلیونشو کرد 280 میلیون

جوری نمیشه گفت . بورس نوسان داره . ی روز منفی هست ی روز مثبت

خودم‌ نمیبرم‌ چون‌ اصلا بلد نیستم میدم کسی که اینکارس و وارده، 

حدودا‌ هم نمیشه‌ بگی ، حدودی ، تقریبی، یا کم کم چ مقدار عرفش‌ هست

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
به نظرتون من ۶ تومک‌ رو ببرم‌ تو بورس‌ تا عید چ‌ قدر میشه

بنظرم تا عید نباید توی بورس موند ترجیحا تا اواخر شهریور

البته بورس مثه جاده مه آلوده، هر چی جلوتر بریم بیشتر معلوم میشه

بنظرم تا عید نباید توی بورس موند ترجیحا تا اواخر شهریور البته بورس مثه جاده مه آلوده، هر چی جلوت ...

عههههه‌ یعنی‌ بعد از شهريور نزولی میشه‌ 

خودم‌ نمیبرم‌ چون‌ اصلا بلد نیستم میدم کسی که اینکارس و وارده،  حدودا‌ هم نمیشه‌ بگی ، حدودی ، ...

عرف خاصی نداره.

مثلا من خودم اردیبهشت استارت کارم بود پنج تومن گذاشتم پنج تومن تو سود هستم .

البته این پنج تومن رو همش عرضه خریدم . فقط ی سهم خریدم .

عرضه ها خوبن .

سهم اگر میخوای بخری باید بدونی چی بخری .که زود ب سود برسی .

کاربر قدیمی هستم.   
بورس چجوريه از سودت كمو زياد ميشه ؟؟ يا ممكنه پول خودت بپره؟ من ٢٠ ميليون دارم 

شما سهام میخرید و با افزایش قیمت سهم، دارای شما یا همون پولتون افزایش پیدا میکنه

بنظرم الان خوردرویی ها خوبن