2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبسم جان خوبی اوضاعت چطوره

سلام،،ممنون،،،،راستش شوهرم دیگه شرکت نیست آخه حقوقش۲۳۰۰بود اضافه کاری وحق اولاد نداشت،،باز رفت مغازه ماهی۴تومن،،،اما باید خودمون بیمه بریزیم (شما اطلاع نداری چقد باید بریزیم؟)الان من وبچع هام شهرستانیم خدارو شکر شوهرم از لحاظ روحی بهتر شده فقط الان اصرار داره مادر و خواهرش بیان پیش ما که مادرشوهرم به من گفت نمیایم شهرستان راحت تریم از لحاظ مادرشم همه داداشاش خوبن اما یکیشون لج کرده و فعلا اوضاع خونوادگی بهم ریخته خدا کنه این ده روزم به خیر بگذره تکلیفمون روشن بشه بیایم سر زندگیمون،،برامون دعا کنید

سلام،،ممنون،،،،راستش شوهرم دیگه شرکت نیست آخه حقوقش۲۳۰۰بود اضافه کاری وحق اولاد نداشت،،باز رفت مغازه ...

عزیزم همه چی حل میشه.۱۰۰تاصلوات ب شخیدهادی نذر کن ب نیتی ک میخوای.

فک کنم ۷۰۰باشه بیمه.میخوای باز تو تاپیک اعلام کن.دقیق تر بگن.یااز ۱۱۸ شماره بیمه تامین اجتماعی تونو بگیر.زنگ بزن سوال کن.یاالان ک شهرستانی بچه هارو بزار خودت برو تابیمه تامبن اجتماعی سوال کن.

خداروشکر  واقعا ۲۳۰۰پولی نیس ک.تازه دولت ۲۸۰۰ اعلام کرده پایه رو.

عزیزم همه چی حل میشه.۱۰۰تاصلوات ب شخیدهادی نذر کن ب نیتی ک میخوای. فک کنم ۷۰۰باشه بیمه.میخوای باز ت ...

نه پایه حقوق ۱۹۰۰نقریبا،،،،ممنون ،،،ارع باید برم بپرسم بتونیم حداقل خودمون پرداخت کنیم