2777
2789

سلام.ببخشید هی تاپیک میزنم ولی نگرانم.من سردرد داشتم و بینیم آبریزش داشت و گاهی شبا گرفتگی بینی دارم.دیروز تا الانم حس بویاییم رو کامل از دست دادم.دیروز رفتم بیمارستان سی تی اسکن ریه دادم گفت ریه ات پاکه پاکه.بعدم گفت برو تست بده رفتم تست دادم دکتر گفت از سه تا آیتم که نشون دهنده بیماری کروناست یکیش رو داری.یعنی چی؟

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

ممکنه بعده چند روز تشدید بشه بیماری؟حس بویاییم کی برمیگرده؟دکتره میگفت دو تا سه هفته طول میکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا ...ب مامان منم گفتن یکی لز ۳ تارو دادی crpمثبت بود فرداث مخاط  گرفتن اون منفی بود.ازمایش مخاط بده اون دقیقه

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خوب ممکنه خفیف گرفته باشی عزیزم نگران نباش

الان بیشتر نگرانه شوهرمم که پیشمه و میره سره کار.میترسم ناقل باشم تازه بقیه ام درگیر کنم

مواظب باش هیچ جا نرو ماسک و دستکشم حتما بزن

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
اگر کرونا نیست پس چرا حس بویاییت رفته داداش منم ۱۱سالشه گلوش گرفته سرفه میکنه ولی تب نداره خداروشکر ...

دقیقا مشکل همینه چرا بویایی ندارم😭