2777
2789

شوهر مگه پیدا کردنیه😳

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری

ما تو بچگی همسایه بودیم و همبازی تقریبا  

بعد از محلمون رفتن ولی محل کار پدرش همون دم خونمون بود پدرشو میدیدم ولی خودش و مامانش رو نه 13-14سال بود ندیده بودم

8فروردین 97  دم مغازه باباش دیدیمشون همون شب زنگ زدن که میخوان بیان خواستگاری 10فروردین اومدن و 11 اردیبهش ما عقد کردیم و 2شهریور همون سالم عروسی 

چند وقت بعد عروسی هم متوجه شدم 2سال قبل پدرش بدون اطلاع شوهرم و مادرشوهرم منو از بابام خواستگاری کرده ولی بابامم به من و مامانم نگفته خودش جواب رد داده  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

نهاد رهبری دانشگاه مون معرفی کرد

مامانش اومده بود نهاد ما فرم پر کرده بود. دوستامم برا من پر کرده بودن. اینطوری شد به هم رسیدیم

یکی از دوستامم پارسال ازم پرسید چه طوری ازدواج کردی، بهش گفتم، رفت نهاد فرم پر کرد، الان ۴ ماهه عقد کرده

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله