2777
2789
عنوان

تب بدون علت

442 بازدید | 18 پست

سلام خانوما پسر من چهار سالشه چند وقته مداوم تب می‌کنه به شدت.وازمایش داریم همه چی خوب بوده ولی نمی‌دونم چرا هی تب می‌کنه کسی می‌تونه کمکی بهم بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما که‌پزشک نیستیم باید ببینی نظر پزشکش چیه . اکر پزشکش نفهمید مشکل چیه برو پیش یه پزشک دیگه تا بالاخره معلوم بشه مشکل از چیه .چون تب خطرناکه .هیچ وقت نمیتونه بی دلیل باشه منتها باید پیش یه پزشک حاذق بری که علت رو پیدا کنه

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
چهار سالشه

نیش پیشی چیزی شاید باشه 

خب بعضیا دیر دندون در میارن

پاشویه‌اش بکن 

از گرمی هوام شاید باشه گرما‌زده باشه

ان‌‌شاءالله کرونا نباشه فقط من هر تاپیک تب میبینم دلم هری میریزه میگم نکنه این کوفتیه

احتمالا از عفونته، منم بچم تب شدید داشت فقط، بردیم دکتر گفت گوشش چرک کرده دارو داد ی شبه خوب شد. 

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
بردم بخدا میگن اصلا نشونه عفونت ندار😭

متخصص ریه ببر این دکترام به درد لای جرز دیوار میخورن بعضیاشون یکیشون مثلاً فوق تخصص زهرمار در فلان کشور داشت چند ماه قبل قرص اشتباه برای من تجویز کرد هنوز درگیر عوارض قرص هستم داشتم کور میشدم. 

بردم بخدا میگن اصلا نشونه عفونت ندار😭

عزیزم یه پیجی هست توی اینستاگرام که مال یه پزشک اطفاله بنام دکتر خدیجه ظریفی . یادمه یه بار توی پیجش در مورد همین مسئله صحبت کرده بود .یادم نیست چی گفت ولی خیلی کامل در موردش گفته بود .اگر اینستا داری برو تو پیجش بگرد و این پستش رو پیدا کن

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد

عزیزم نمیخوام بهت استرس بدم اصلا منظورم به مشکل فرزندشمانیس کلی میگم که حتما چند تادکترببری تادلیلشو بفهمی دوست من بچش تب میکرد تا پیش یه متخصص خوب رفتن وفهمیدن بچش درگیره سرطانه ایشالله زودتر حالش خوب شه ولی تا دلیلشو نفهمیدی انقد دکترببر تا بفهمن چون تب فقط نشون دهنده عفونته ازدندون هم باشه یه روز یا دوروزه وتب اونقدراهم شدید نیس وتب اگ کنترل نشه عوارض جبران ناپذیری داره عزیزدلم

بچه هام دنیامن😍😍😍😍