دو هفتس ک دل درد داره ...امشب اسهال استفراغ شدیدددد شد و تب و لرز و بدن دردووو یکمم تنگی نفس...خودمم بدن درد دارم یکم حالا نمیدونم از استرسه یا واقعا دارم مریض میشم....فردا صبح میریم دکتر فقط نمیدونم کجا بریم میترسم خیلی😔😔
منم مشکوکم فقط دکتره گفت باید مایعات و ویتامین زیاد بخورین حساس نشو درمانی ک نداره فقط باید روحیه حفظ کرد تا نابودش کنیم من ک اصلا از وقتی فهمیدم بهش فک نمیکنم و نگران نیستم فقط استراحت میکنم
تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊♀️ پس هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو😏😝
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از گوگل پیدا کنین مراکز دولتی شهرتونو ..ولی چون اونجا خیلی شلوغه
برین پزشک عمومی خودش هم تستارو مینویسه هم ادرس جایی که قبول کنن و میده بهتون
اینجوری کمتر معطل ویزیتو نوبت میشین
انشالله مشکلتون حل بشه
میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم