2777
2789

دو هفتس ک دل درد داره ...امشب اسهال استفراغ شدیدددد شد و تب و لرز و بدن دردووو یکمم تنگی نفس...خودمم  بدن درد دارم یکم حالا نمیدونم از استرسه یا واقعا دارم مریض میشم....فردا صبح میریم دکتر فقط نمیدونم کجا بریم میترسم خیلی😔😔

منم مشکوکم فقط دکتره گفت باید مایعات و ویتامین زیاد بخورین حساس نشو درمانی ک نداره فقط باید روحیه حفظ کرد تا نابودش کنیم من ک اصلا از وقتی فهمیدم بهش فک نمیکنم و نگران نیستم فقط استراحت میکنم

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از گوگل پیدا کنین مراکز دولتی شهرتونو ..ولی چون اونجا خیلی شلوغه

برین پزشک عمومی خودش هم تستارو مینویسه هم ادرس جایی که قبول کنن و میده بهتون

اینجوری کمتر معطل ویزیتو نوبت میشین

انشالله مشکلتون حل بشه

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

خیلی حالت بده یا در حد بیماری عادیه؟ 

خیلی بد نیستم ولی مامانم داغونه 

...فقط باید بهش فک نکنی و رعایت کنی ب خودت برسی استرس داشته باشی بدتره

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

عزیزم استرسو از خودت دود کن دوست منم همین علائمو داشت تست کرونا داد منفی بود ولی اگه خدای نکرده کرونا هم باشه خوب میشه حتما نگران نباش

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

شوهر دوستمم گرفته

بستریش نکردن تو خونه قرنطینس

بردتش تو اتاق ..تلویزیونو کولرم بردن اتاق

تو ظرف یکبار مصرف بهش شامو نهارمیده

ان شاالله ک خدا همه کسایی ک مبتلا شدن رو شفا بده

نگران نباش فقط مایعات زیاد بده بهش

خصوصا اب هویج .. 

آرادجانمدوستدارمعشقمامانبابا
از گوگل پیدا کنین مراکز دولتی شهرتونو ..ولی چون اونجا خیلی شلوغه  برین پزشک عمومی خودش هم تستا ...

نه میترسم اگه یک درصد کرونا نباشه و بریم اونجور جاها گرفتنمون حتمیه.مراکز بهداشت هم تست میگیره درستع؟