2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم برعکس مشکل تو شوهرمو خیلی دوسدارم ولی چن وقته انقد بی تفاوته تسبت بهم و حرف نمیزنه وقتیم حرف میزنه یازخم زبونه یافحش😥😥😥😥

بچه هام دنیامن😍😍😍😍
من نمیدونم برعکس مشکل تو شوهرمو خیلی دوسدارم ولی چن وقته انقد بی تفاوته تسبت بهم و حرف نمیزنه وقتیم ...

شوهر من. وابستگی زیادی بهم داره ولی یه دنبال کردن ازاردهنده. مدام سرزنش غر زدن زیاد. بحث بیجا فحاشی شوخی زننده

فکر کنم این حدیث از امام صادقه... باهمسرتان رفیق باشید...

من که اصلا عاشق دوستام نیستم...مرام میزاریم تو رفاقت همدیگه رو تحمل میکنیم_هرچقدر که تفاوت داریم بازم ادامه میدیم...دعوامونم بشه به فکر تلافی و دراورد زبون از حلقو اینام نیستیم...خوشو دقیقا همینجوری که هست میخام

کاربراقام و خداقبول کنه بعد ۵ سال یه ۸.۹ ماهیه نامزد کردیم

هنوزم میگم عشق و عاشقی تو فیلماست..مهم اینه مثل اون حدیث چقدر باهاش رفیق باشی

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

باهاش حرف زدی گفتی که از چیه اخلاقش بدت میاد شاید ندونه

بله در واقع هرگز بحث مسالمت امیز و منطقی نداشتیم اجازه نداده یا داد و بیداد یا شوخی و سرو صدای بیجا. احساس میکنم به بلوغ فکری نرسیده. با اینکه 32 سالشه

شوهر من. وابستگی زیادی بهم داره ولی یه دنبال کردن ازاردهنده. مدام سرزنش غر زدن زیاد. بحث بیجا فحاشی ...

اینم همینطوریه اصلا ۱۳ ساله حس میکنم هنوزنشناختمش

بچه هام دنیامن😍😍😍😍