2777
2789
عنوان

ازدواج

617 بازدید | 69 پست

سلام بچه ها من ۱۹ سالمه برام خواستگار اومده ۲۲ سالش از همه لحاظ اخلاق خانواده قیافه درامد خوبه خونه و ماشین و شغل هم داره و در حال تحصیله که کاملا مشخصه والدینش کمک کردنش برای خرید خونه و ماشین چون یه پسر ۲۲ تازه وسطای دانشگاشه با این هزینه ها نمی تونه خونه بخره مگر اینکه خانوادش کمک کنن و خانوادش عقیده دارن که زود ازدواج کنن الان به نظر شما ۲۲ بچه نیست و اینکه من خودم دوست دارم ازدواج کنم لطفا نگید سنت کمه و فلان و خودت بچه ای من از لحاظ عقلانی جسمانی امادگی ازدواج دارم ولی دودلم روی سن ایشون

ممنون میشم از تحربه هاتون بگین❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ۲۰ سالم بود و شوهر سابقم ۲۳ وقتی عقد کردیم‌اونم خونه و ماشین به کمک پدرو مادرش خریده بود و خرجش رو هم بیشار خاتواده ش میدادن.بنظر پسر مستقلی از لحاظ شخصیتی میومد اما بعد مشخص شد اقتصای سنشه و خیلی بچس و وابسته .ما جدا شدیم

ازدواج کن سناتون که بهم میخوره

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

خوبه دیگه سه سال ازت بزرگ تره من خیلی بدم میاد زیاد اختلاف سنی باشه به نطرم با توجه به سن خودت اوکیه تا بخواین نامزدی و عقدو خرید جهیزیه کلی وقت میبره سننتونم میره بالا تر

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤