2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کاری با این چیزا ندارم

ولی طبق تاپیکای اخیر به بعضی دخترای سایت میگم..

اگر برای انتحاب همسر چیزی جز شعور و فرهنگ و اخلاق و حداقل ها مدنظرتونه، اون معیار نیست، قیمتتونه :)

معلومه ک همه عاشقمن😎

پسر# کش 😂😂😂😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
من همه این ویژگی هارو دارم (به جز پول) , محل هیچ دختری که قبلا دوست پسر داشته نمیزارم چه برسه به این ...

الان میکشنت🤣

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
مطمئنا عاشق من که دختر ساده و محجبه هستم نمیشن داف و پلنگ پسندن

تصورهاتون خیلی فانتزیه . من پسرم و تمام عمرم در میان پسرها گذشته . پسرها موقع ازدواج پشیزی برای این دخترها ارزش قائل نیستن و فقط دنبال ارضای غرایز جنسی و کثافت کاری خودشونن موقع ازدواج همشون میرن سمت دختر آفتاب مهتاب ندیده .

کاربر آقا هستم

عشقم هم باشخصیته، هم پولدار، هم خوشتیپ :)

همیشه میگه من عاشق نجابتت شدم...

عاشق واقعی بودنت..

عاشق سادگیت...

عاشق اینکه اصول عاشقی رو خوب بلدی...

درکم میکنی...

سوای اینا... پسرا عاشق دختری میشن ک به خودش برسه... ورزش کنه... کتاب بخونه... هنرمند باشه... سرش شلوغ باشه... عاشق دخترای خاص میشن... 

با تیپ و آرایش خاص...

وفاداری و کم یاب بودن هم خیلی مهمه...

جذب دخترای دست نیافتنی میشن... دخترای سر سنگین.. دخترایی ک دائما با صدای بلند نخندن... مبهم باشن...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من همه این ویژگی هارو دارم (به جز پول) , محل هیچ دختری که قبلا دوست پسر داشته نمیزارم چه برسه به این ...

شما اگر حرف نزنید خوشحالمون میکنید :)

هنوز اسکرین های اظهار نظراتون تو تاپیک قبلی از تو تاپیک نی نی یار پاک نشده ها =)

تصورهاتون خیلی فانتزیه . من پسرم و تمام عمرم در میان پسرها گذشته . پسرها موقع ازدواج پشیزی برای این ...

منم دخترم ولی تا پسری تحصیلات و پول به دست میاره میره دنبال دختر جینگولی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖