2777
2789
عنوان

بچه‌ها کمک کنین! قراره جاریم بیاد!

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 59 پست

دیوونه ای به خدا از حسودیش میگه ۶۵ که خیلی خوبی نسبت به قدت اصلا چاق نیستی ........میدونی عزیزم لاغری هم حدی داره چیه پوست واستخون..یه خانم جذبش به تو پر بودنش....من ندیدم مردی از خانم لاغر لاغر خوشش بیاد.....جاریتم حسودی میکنه اگه اندامت بدفرم نیست ۶۵ اصلا چاق نیستی

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واقعا تا این حد تحت تاثیرشی که حاضری خودتو داغون کنی ولی جاریت نگه چاق شدی؟!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیخیال بابا... هم قدت هم وزنت نرماله... لاغر لاغر اصلا خوب نیست.. بنظرم خیلیم نرمالی و خوبی.. یکم اعتماد به نفس داشته باش.. نیازی نیست با یه حرف جاری انقدر بهم بریزی و نگران بشی.. خودتو دوست داشته باش....فقط نذار وزنت بیشتر بشه...اگه جاری هم چیزی گفت فقط یه لبخند ملیح بزن بهش همین یا بگو شوهرم خیلی خیلی راضیه از وزنم بهم گفته حق نداری لاغر شی اینجوری میسوزه خخخخخ😊😊😊😉😉😎😎😋😋

الهی زندگیتون سرشار از انرژی مثبت و آرامش و شادی باشه و انقدر غرق در خوشبختی بشین که هیچ راه نجاتی نداشته باشین😍🌿 حال دلتون خوش و سرتون سلامت💕💕
کرونا رو بهونه کن دیدنش نرو خیلی زشته تا یکی رو میبینن راجع به هیکل و قد و پوست و رنگ موی طرف نظر می ...

وای نمیدونی چقد به وزن من گیر میده ... همش میگه مواظب باش حیف ظرافتت از دست میره...دلم میخاد جرش بدم...به بهانه دلسوزی می‌خاد بهت حالی کنه تو زشتی

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
وای نمیدونی چقد به وزن من گیر میده ... همش میگه مواظب باش حیف ظرافتت از دست میره...دلم میخاد جرش بدم ...

تو چقدر ساده ای ......دیگه چی بگم

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

درضمن مطمئن باش چون شوهر خودش بهش گیر داده و گفته لاغری چاق شو الان به تو حسودی میکنه و بخاطر همین میخواد اعتماد به نفستو ازت بگیره... پس فقط بچزونش بگو شوهرم اینجوری دوسم داره کللللللی 

الهی زندگیتون سرشار از انرژی مثبت و آرامش و شادی باشه و انقدر غرق در خوشبختی بشین که هیچ راه نجاتی نداشته باشین😍🌿 حال دلتون خوش و سرتون سلامت💕💕
بیخیال بابا... هم قدت هم وزنت نرماله... لاغر لاغر اصلا خوب نیست.. بنظرم خیلیم نرمالی و خوبی.. یکم اع ...

راس میگی؟ یعنی تپل نیستم؟ چون راستش آزمون دکترا هم دارم اگه همزمان رژیمم بگیرم نابود میشم.

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

مثلا من چون بدنسازی میرفتم خیلی لاغر شدم البته بیشتر توی صورتم مشخص بود چون من از بچگی صورتم پر بود،،بعد که لاغر شدم،،همه بهم میگفتن قبلا خیلی خوشگلتر بودیا چرا اینجوری کردی باخودت،،ولی من ذره ای ناراحت نمیشدم چون خودمو نامزدم همینجوری دوس داشتیم،،پس به حرفاش اهمیت نده چون هرجوری باشی یه ایرادی ازت میگیرن

وای نمیدونی چقد به وزن من گیر میده ... همش میگه مواظب باش حیف ظرافتت از دست میره...دلم میخاد جرش بدم ...

یه بار برای همیشه دهنشو ببند بگو شوهرم عاشق هیکلمه میگه خوبی یه ذره هم نمیذاره بهم سخت بگذره بعدم بگو میگه ۴ پاره استخون بشی نگاهتم نمیکنم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
کرونا رو بهونه کن دیدنش نرو خیلی زشته تا یکی رو میبینن راجع به هیکل و قد و پوست و رنگ موی طرف نظر می ...

فک کن میشد نبینمش... اگه میشد عالی بود ولی مجبورم..ــلعنت به روابط خانوادگی در ایران

راس میگی؟ یعنی تپل نیستم؟ چون راستش آزمون دکترا هم دارم اگه همزمان رژیمم بگیرم نابود میشم.

نه عزیزم.... بنظر من یه اندام توو پر خیییلی خوشگلتر از لاغر استخونی هست... من قدم 161 هست وزنم 55، پدرشوهرم کلی باهام دعوا میکنه که لاغری غذا بخور چاق شی، خودم دوست دارم حداقل 60 کیلو باشه وزنم چون بدن پر خوشگلتره تا بدن استخونی.....