مهتاب همه جوره خوبه ولی تا نگی کی معرفی کرده جواب نمیده. من مجبور شدم دروغ بگم که آرایشگاه سلما معرفی کرده منو. ولی کل زندگی منو گفت.چیزایی که هیچ کسی در جریان نبود رو هم دقیق گفت.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فال عالی میخواهید فقط و فقط مهتاب. هم دقیق میگه. هم بیخودی چرت و پرت مثل فالگیرای دیگه نمیگه. آدم خیالش راحته. هر چی بگه حتما اتفاق میفته. چه خوب چه بد. اصلا حرفی نمیزنه که مشتری خوشش بیاد. فقط واقعیت رو میگه. من شوهرم بهم خیانت میکرد و همش شک میکردم. تا زنگ زدم همینو بهم گفت و ماجرا رو فهمیدم. بعضی فالگیرا الکی میگن مسافرت میری. خب همه مسافرت میرن. دغدغه آدم وقتی یه چیزی هست فقط باید همونو بگن. مهتاب عالیه 09196518128
من پیش مهتاب فال گرفتم خیلی عالی بود. همه چی رو میگه. مثلا عشق من پسر خوبی بود و اونم گفت خوبه ولی عشق خواهرم آدم کثیفی بود و خیانت میکرد و بازم خیانتش رو گفت. منظورم اینه یه کلمه دلداری نمیده. فقط حقیقت رو میگه چه خوب و چه بد. ولی خیلی گرون میگیره و بگی تخفیف میخوام درجا بلاک میکنه. اعصاب تعطیله. ولی کارش حرف نداره 09196518128