2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش همش ب هورمون ارتباط داره.باید بری دکتر قرص بخوری مشکلت برطرف بشه بعدش بری سراغ کرم برای پوستت

زیاد انچنانی ام نیست روی پیشونیم زیاده با یه دونه روی گونه به نظرت برم

پوستتم معمولیه وقتی صابون میزنم خشک میشه

عزیزم برای استفاده از این محصولات باید حتما مشاوره بشی چون تخصصیه محصولات و خیلی بهتر نتیجه میگیری.متناسب با نوع پوستت بهت صابون یا کرم میدند،ولی واقعا ارزش امتحان داره ❤️

صابون پوستمو خشک میکنه عزیزم پوست شمارو خشک نمیکنه؟ الان یه پن خریدم ضدجوش اریکه همین سایت معرفی کر ...

ببین عزیزم مشاوره انجام میدن به صورت رایگان و محصولی بهت ارائه میدن که متناسب با پوستت باشه و سریع جواب بگیری❤️

مرسی گلم

فداتشم.فقط اینکه از طریق داروخانه و بازار نمیتونید تهیه کنید فقط از طریف بازاریابی شبکه ای میشه خرید .اگر تمایل داشته باشید من واستون مشاور اوکی میکنم و بعد محصولتون میاد در خونه